Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Miksi Tappara on Suomi-kiekon suunnannäyttäjä – ja miksi jääkiekkomiehet hölmöilevät yhteiskunnallisten kysymysten edessä?

Kiekkokiuas-podcastissa tarjoillaan jälleen rautainen annos jääkiekkoasiaa. Keskusteluun nousee Tapparan mestaruus ja myös seuran tulevaisuus: Onko suomalaisen liigakiekon suunnannäyttäjän näköpiirissäkään mitään sudenkuoppia? Käsittelyyn nousee myös suomalaisen jääkiekkoperheen outo suhde yhteiskunnallisten kysymysten edessä ja myös suomalaisen jääkiekon pelilliset trendit.

Kiekkokiuas-podcastissa keskustellaan tällä kertaa ennen alkavia jääkiekon MM-kotikisoja Tapparan Suomen mestaruudesta ja sen syistä sekä seurauksista. Miksi Tapparalle ei löydy Liigasta tällä hetkellä vertaista? Miksi esimerkiksi Jussi Tapolasta ei puhuta yhtä paljon tai ylistävästi kuin entisistä NHL-kiekkoilijavalmentajista? Miltä seuran tulevaisuus näyttää, kun Jukka Rautakorpi vaihtaa maisemaa?

Ohjelmassa Petteri Sihvonen käy monologissaan läpi myös suomalaisen jääkiekon pelaamisen trendejä. Lisäksi keskusteluun nousee Leijonien puhuttanut tiedotustilaisuus, jossa suhtautuminen KHL-tilanteeseen johti toimittajien kysymysten rajoittamiseen. Miksi ylipäätään suomalainen jääkiekkomies joko leikkii tyhmää tai on tyhmänä yhteiskunnallisten vakavien aiheiden edessä.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

Kiekkokiuas · Miksi Tappara on suunnannäyttäjä – osaako Suomi-kiekko kohdata yhteiskunnallisia kysymyksiä