Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Ratkaiseeko Mikael Granlund Suomen maalinteko-ongelmat – ja onko Kari Jalosen Tshekki Leijonien pahin painajainen?

Kiekkokiuas-podcastissa tartutaan heti tuoreeltaan Mikael Granlundin liittymiseen Leijonien MM-miehistöön kotikisoissa. Lisäksi ohjelmassa pureskellaan perinpohjin Leijonien joukkueen tilanne, viimeaikaiset esitykset ja Leijonien mahdollinen painajainen nimeltä Kari Jalonen.

Keskiviikko toi toivottuja Pohjois-Amerikan tuliaisia Mikael Granlundin liittyessä leijonamiehistöön Nashville Predatorsin kauden päätyttyä NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Kiekkokiuas-podcastissa pohditaan juurta jaksain, mitä Granlund tarkalleen tuo pöytään ja tarvitaanko NHL-miehiä vielä lisää kokoonpanoon.

Lisäksi Kiekkokiuas on soitimella, kun se tekee katsauksen Leijonien nykyjoukkueeseen. Mihin tarvitaan vielä vahvistuksia ja onko viimeaikaisista esityksistä syytä olla huolissaan. Mitä merkitsee esimerkiksi Henri Jokiharjun kisarupeaman päätyttyä ennen kuin se alkoikaan?

Kiekkokiukaalla puntaroidaan lisäksi myös sitä, että millainen haaste on Kari Jalosen luotsaama Tshekki ja miksi siitä on noussut varteenotettava kandidaatti maailmanmestariksi.

Tervetuloa lauteille! Kiekkokiuas · MM-kotikisat alkavat, miten käy Leijonien?