Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JYP hoipertelee Liigassa köysissä – ”Onko nyt mukavampaa hävitä Merikiven kanssa kuin voittaa erotetun Virtasen kanssa?”

Kiekkokiuas pureutuu JYPin alkukauden sukellukseen. JYP yllätti valmentajaratkaisullaan erottamalla Marko Virtasen ja palkkaamalla katsomattoman kortin, Lauri Merikiven peräti kolmevuotisella sopimuksella.

Petteri Sihvonen palaa Liigan avaustilaisuuteen, jossa kokenut pelaaja Juha-Pekka Hytönen kehui Merikiveä vuolaasti.

– Urheilujohtaja Jukka Holtari otti nyt pelaajien valmentajan ja potki Virtasen ulos. Se oli outoa leikkiä. Lisäksi Hytönen kehui junnumaisesti ennen aikojaan Merikiveä. Nyt ilmeisesti pelataan sitä lätkää, mitä kokeneet pelaajat tykkäävät pelata. Mukavampaa on ilmeisesti hävitä Merikiven alaisuudessa kuin voittaa Virtasen kanssa, Sihvonen sanoo.

– Minua hämmästyttää suuresti, että JYP, yksi suomalaisen jääkiekon kulmakivistä, antaa kokemattoman valmentajan kokeilla kymmenkunta peliä jotain pelaajalähtöistä lätkää. Erittäin kummallista, en saa logiikkaa kiinni. Kiekkoperhe tarvitsee vahvaa JYPiä.

Uskooko Sihvonen, että JYP korjaa vielä kurssiaan. Se selviää studiolähetyksestä:

//ljsp.lwcdn.com/api/video/embed.jsp?id=188631de-d36e-4e79-b99a-110d0ff6f46c&pi=69eabfcb-6ee8-45bf-a6a2-7d7948214039