Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko Ässät vihdoin oikealla tiellä? – taustakyräilijöiden vaikuttamismahdollisuuksien lopettaminen on uuden kehitysjohtajan tärkeimpiä tehtäviä

Ässät teki jälleen suuren peliliikkeen nimittämällä kehitysjohtajakseen Tommi Kerttulan.

Kerttulalla on pätevän miehen maine, mutta Kerttulan ja Ässien sopimus on määräaikainen ja voimassa 30.9. 2019 asti.

Yksi kysymys asiassa herää: Onko pesti liian lyhyt, että sen aikana ehtisi saada kestävää muutosta aikaan?

– Ei voi kuin onnitella Ässiä tästä rekrytoinnista. Kerttula on ollut ennenkin Ässien listoilla, mutta onnettomuudekseen seura päätyi aikoinaan Jari Korpisaloon. Ässien kannalta Kerttula on hyvä ratkaisu, mutta sopimus on vain noin 10 kuukauden mittainen. On mietittävä saako tuossa ajassa Ässiä kuntoon, Sihvonen ihmettelee.

Kerttulan vastuuksi on ilmoitettu aiemmin julkaistujen urheilutoiminnan linjausten käynnistäminen osana seuran jokapäiväistä toimintaa, tulevan päävalmentajan rekrytointi, päävastuu joukkueen rakentamisesta kaudelle 2019-2020 sekä Ässien urheilustrategian kirkastaminen.

Kiekkokiuas-studiossa ajatellaan, että Ässissä Kerttulan on ainakin lopetettava kaikenlainen taustakyräily ja -vaikuttaminen välittömästi.

– En osaa arvioida mihin suuntaan Kerttula esimerkiksi päävalmentaja-asiassa linjaa. Kyräily ja omistussuhteet ovat yksi ongelmatiikka, johon Kerttula tulee törmäämään. Monia seikkoja on nyt perattavana. Jos siellä on ihmisiä, joilla on mukamas oikeasti patasydän, sitten pitää antaa työrauha Kerttulalle. Tähän saakka näytelmä on ollut arvoton.

Sihvonen myös piirtää mitä Ässien pelissä on muuttunut loppukauden Ässissä valmentavan Pasi Kaukorannan komennossa.

Katso koko studiolähetys ohesta:

//ljsp.lwcdn.com/api/video/embed.jsp?id=4c4402b9-312a-40af-9b58-835f7696f052&pi=69eabfcb-6ee8-45bf-a6a2-7d7948214039