Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kärpät-HPK -maalivideoseuranta: Kärpät otti kolmannen voiton finaalisarjassa

Näet matsin maalit ja jäähyt muutaman minuutin viiveellä tästä jutusta.

HPK pelaa tänään kolmannesta finaalivoitosta Oulussa. HPK:n kokoonpanon näet tästä linkistä:

HPK ja Kärpät vastakkain illalla Oulussa – Liigafinaaleissa jahdataan kolmatta voittoa

HPK:n virallisen fanikatsomon tunnelmiin Ritariareenalle pääset tästä: Fanilive: Suora lähetys Ritariareenan kisakatsomosta

Ennakkoasetelmat:

Ensimmäinen erä

Kärpät siirtyy johtoon Teemu Kivihalmeen maalilla ajassa 2.48.

Väkivaltaisuudesta Kärppien Otto Karviselle jäähy ajassa 4:33.

HPK:lla on ollut paikkansa, mutta Veini Vehviläinen on toistaiseksi pitänyt maalinsa puhtaana. Ensimmäistä erää on jäljellä noin neljä minuuttia.

Ensimmäisen erän viime hetkillä Kärpät on lähellä päästä kahden maalin johtoon. Ensimmäinen erä päättyy.

Toinen erä

Toista erää on pelattu viisi minuuttia ilman maaleja tai jäähyjä. Lue:  Herra HPK jännittää niin paljon ettei pysty katsomaan koko peliä – Harri Lintumäki tietää, mikä on menestyksen salaisuus

Erän puolivälissä HPK:lla on namupaikka tasoittaa peli, mutta kiekko päätyy Kärppä-molarin suojiin. Kärpille 2-0: Otto Karvinen pungertaa ohi HPK:n puolustuksen ja tekee maalin ajassa 38.21. Maali on Karviselle ensimmäinen näissä pudotuspeleissä. Miro Karjalaisella oli paikka kaventaa, mutta maalia ei tullut. HPK pääsee jahtaamaan kavennusta ylivoimalla. Ajassa 48.13 Kärppien Oskar Osalalle jäähy kampituksesta. Ylivoima jää vaille tehoja tässäkin ylivoimassa. Veini Vehviläinen on pitänyt Kärppä-maalin tyhjänä Kerhon iskuyrityksistä huolimatta. HPK jahtaa maaleja kuudella kenttäpelaajalla ja ilman maalivahtia. Peliä on jäljellä noin 1,5 minuuttia. Taistelu jää tuloksettomaksi. Ottelu päättyy Kärppien voittoon 2-0. Kärpillä on mahdollisuus viedä mestaruus seuraavassa matsissa Hämeenlinnassa torstaina.