Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sihvonen: Tyly Kärpät, kovin tyly

Kirjoitin sen ottelun jälkeen, jonka HPK voitti Raksilassa, ettei oululaisilla ole mitään muuta saumaa enää nousta sarjassa pinnalle kuin puolustaa, puolustaa – ja vielä kerran puolustaa. No, mitä Kärpät on sen jälkeen tehnyt? Se on: puolustanut, puolustanut ja puolustanut.

Kun Kärppien tasoinen ryhmä päättää vetää liinat kiinni ja viisikon tiiviiksi, on se luonnollisesti hirmuinen haaste HPK:lle. Sen tähden on edelleen nostettava analyytikon hattua Kerhon suuntaan. HPK on hallinnut riittävästi kahden viimeisen finaalisarjan pelin kenttätapahtumia.

HPK on ansiokkaasti iskenyt siihen, että Kärppien peli on sekaisin runkosarjapelin jäljiltä. Kärppien peli ei ole toiminut Ilvestä, ei HIFK:ta eikä Kerhoa vastaan. Siitäkin kirjoitin jo kotvanen sitten, että rutinoitunut Kärpät oppii hiljalleen pois virheistään peli peliltä. Niin on käynyt nyt. Lisäksi HPK on pakottanut Kärpät luopumaan paljosta omastaan, jopa ”pintsaamiselleen” se on pannut stopin.

En pidä vielä kirkossa kuulutettuna Kärppien mestaruutta. Niin hyvää peliä Kerho on esittänyt sarjasta ja pelistä toiseen.

Lue lisää ottelusta:

Kärpät torjui HPK:n ja puolusti kauden katkolle Hämeenlinnaan – “HPK oli hyökkäyspelissään paljon parempi”

Riska nauttii tunteesta ja tiukasta kamppailusta – ”Näinhän tämän pitikin mennä”