Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vanajaveden Vesikoiden Otto Sivula debytoi A-maajoukkueessa maailmancupissa

Vanajaveden Vesikoiden Otto Sivula pääsee toukokuun lopussa mittaamaan ensimmäistä kertaa vauhtiaan ratamelonnan aikuisten maailmancupissa. Sivula valittiin torstaina Suomen maajoukkueeseen, joka kilpailee ensi viikonloppuna Puolan Poznanissa ja kuun vaihteessa Saksan Duisburgissa.

19-vuotias Sivula meloo ensimmäistä kauttaan alle 23-vuotiaiden sarjassa, jossa ensimmäinen kansainvälinen kilpailu Kööpenhaminassa toukokuun alussa toi heti paikan maailmancupryhmään. Sivula oli 200 metrin kajakkiyksiköissä B-finaalin viides ja kisan toiseksi paras suomalainen. 200 metrin kaksikoissa hän oli niin ikään maailmancupiin valitun Joona Mäntysen kanssa A-finaalin neljäs. Miesten maajoukkueessa Poznanissa ja Duisburgissa kisaavat Sivulan ja Mäntysen lisäksi Jeremy Hakala ja Miika Nykänen . Naisissa Suomea edustavat Netta Malinen ja Pauliina Polet . Maailmancupissa melotaan kolmen päivän aikana kaikilla sprinttimatkoilla 200:sta 1000 metriin.

Parhaillaan maajoukkue valmistautuu maailmancupiin Puolassa. Alle 18-vuotiaissa Vesikoita edustaa kansainvälisillä vesillä tällä kaudella Jaakko Hippeläinen . Hän saalisti Kööpenhaminan kisoista kultaa kajakkinelikoiden 500 metrillä ja hopeaa kaksikoiden 1000 metrillä. HäSa