Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Kalle Kaskisen tökeröt TPS-potkut hämmentävät – entä onko Raimo Helminen aivan pihalla?

Kiekkokiukaan tuoreimmassa jaksossa käsitellään Kalle Kaskisen outoja potkuja TPS:stä, Nuorten Leijonien Raimo Helmisen puheita pelistä ja lopuksi vielä pohditaan Liiga-seurojen välitilinpäätöksiä maaottelutauolla.

TPS:n kaaos jatkuu. Nyt entinen päävalmentaja Kalle Kaskinen irtisanottiin erikoisella tavalla vain hetkiä ennen viime perjantain JYP-TPS -ottelua. Vaikka Kaskinen on sanonut, ettei hänellä ole pahaa verta TPS:n suuntaan, kokee Kiekkokiuas kermanmakuisista puheista huolimatta TPS:n toimintatavat vähintäänkin oudoiksi.

Silti esimerkiksi ex-urheilujohtajan Antero Niittymäen muutaman viikon takainen ero johtui esimerkiksi Iltalehden tietojen mukaan siitä, että HC TPS Turku Oy:n hallitus käveli hänen ylitseen valmentajavalintaan liittyen, sillä Niittymäen ei annettu erottaa Kaskista.

Nyt poistuneet ovat niin Niittymäki kuin Kaskinenkin. Uusi päävalmentaja on Marko Virtanen.

Kiekkokiuasta mietityttää myös miten “ihmisläheisyydestä” kovaan ääneen puhunut ja eräänlaisena johtamisguruna pidetyn TPS:n hallituksen jäsen Erkka Westerlundin organisaatiossa toimitaan näin. Lisäksi pohditaan myös TPS:n johtamisongelman syitä ja seurauksia.

– Jos joku olisi kirjoittanut tällaisen farssin Turun kaupunginteatterille TPS:stä, ei se olisi edes uskottava. Ihmettelen, että Westerlund on hyväksynyt tämän. Kaskiselle tilataan taksi Jyväskylässä ja Marko Virtasellekin tehtiin ikävästi, että tapaa joukkueen vain hetkiä ennen peliä. Ei näin voi johtaa jääkiekko-organisaatiota, Sihvonen moukaroi.

Lisäksi Kiekkokiukaassa käsitellään Nuoren Leijonien tämänkautisen päävalmentajan Raimo Helmisen erikoisia puheita pelistä. Lisäksi joku joutuu Median jalkapuuhun, mutta tällä kertaa myös kehutaan Median jalustalle.

Lisäksi lopussa punnitaan kaikkien Liiga-seurojen välitilinpäätöstä.

Hyppää kyytiin!