Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

FC Lahdesta tukea Riihimäen Palloseuran valmennukseen

Veikkausliigaseurasta RiPSin yhteistyökumppani osana Palloliiton uutta valmentajakoulutusohjelmaa.

Riihimäen Palloseura ja FC Lahti ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen riihimäkeläisten jalkapallovalmentajien osaamisen kehittämiseksi.

FC Lahti on Suomen Palloliiton ja sen Uudenmaan piirin tuella alueellisen valmentajakoulutuksen vastuuseura. Yhteistyösopimuksen myötä Riihimäen Palloseura liittyy FC Lahden koordinoimaan valmentajien kehittämisen seurayhteisöön.

Uusi yhteistyö seurojen välillä edistää Palloliiton tavoitetta saada jokaiselle jalkapalloa harrastavalle nuorelle koulutettu valmentaja. – Tämä sopimus mahdollistaa suunnitelmallisen kehittymispolun seuramme motivoituneille valmentajille. lupaa RiPS:n puheenjohtaja Anssi Kemppi riihimäkeläisseuran tiedotteessa.

Sopimuksen myötä Palloliiton uudistunut valmentajakoulutus ulottuu jatkossa myös Riihimäelle. – Palloliiton uusi koulutusmalli tarkoittaa sitä, että valmentajakoulutukset tuodaan tulevaisuudessa entistä lähemmäs valmentajien ja pelaajien arkea, selvittää valmennusosaamisen kehittäjänä FC Lahdessa toimiva Mika Sandberg .

– FC Lahti on yksi niistä vastuuseuroista, jotka ovat ottaneet liiton uuden koulutusmallin mukaisesti vastuulleen alueensa seurojen valmentajien osaamisen kehittämisen

Valmennuskoulutuksen vastuuseurana FC Lahti vastaa yhteistyöseurojen valmentajien kehittämisestä ja alemman tason koulutuksista UEFA C-tasolle asti. Lisäksi FC Lahti vastaa verkostoonsa kuuluvien seurojen valmentajien koulutusrekisteristä ja valmentajaverkoston toiminnan organisoimisesta.

– Mitä koulutetummat ja osaavammat valmentajat pystymme jalkapalloa harrastaville riihimäkeläisille tarjoamaan, sitä todennäköisemmin pelaajamme kehittyvät ja pysyvät tämän upean harrastuksen parissa entistä pidempään, Kemppi iloitsee.