Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lentiskerhon painajainen jatkuu – Huippuhakkuri Okaron kausi ohi

Hämeenlinnalla ei ole isoja odotuksia keskiviikkona alkavaan CEV Cupiin.

Pahasta loukkaantumiskierteestä tänä syksynä kärsineen Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten mestaruusliigajoukkueen painajainen ei ole ohi. Tiistaina varmistui, että joukkueen alkukauden ykköstykin Oluoma Okaron kausi on ohi. Yhdysvaltalaishakkuri kävi tiistaina lääkärillä, joka vahvisti hänen vammansa vaativan leikkaushoitoa. Lentopallokerho on manageri Ville Kalliomäen mukaan pakotettu etsimään uuden laitapelaajan.

– Teimme siitä päätöksen jo viikko sitten. Katsotaan nyt löydämmekö ensin sopivan hakkurin vai yleispelaajan. Yleispelaajaa olemme etsineet jo aiemmin, mutta emme ole löytäneet sopivaa, Kalliomäki kertoo. Okaro oli Kerholle se hyökkääjä, joka kantoi vastuuta alkusyksystä maajoukkuelaitapelaajien Emmi Riikilän ja Suvi Kokkosen ollessa sivussa loukkaantumisten vuoksi. Loukkaantumisensa aikaan Okaro johti Mestaruusliigan pistepörssiä 215 pisteellään ja on edelleen selvä ykkönen eräkohtaisissa pisteissä (5,81).

Hämeenlinna on kymmenen joukkueen Mestaruusliigassa kuudentena, 15 pisteen päässä kärjestä ja yhdeksän pistettä pudotuspeliviivan yläpuolella. Suurinta hyökkäysvastuuta kantaa nyt nilkkavammastaan toipunut Riikilä.

Lentopallokerho matkusti tiistaina Tshekkiin, missä se kohtaa keskiviikkona CEV Cupin avausottelussaan VK Selmy Brnon. Okaro ei ollut enää joukkueen mukana.

Hämeenlinnalaisilla ei ole isoja odotuksia tänä vuonna Tshekin ykkösjoukkueeksi noussutta Selmy Brnota vastaan.

– Jouduimme lähtemään vähän niin kuin kakkosjoukkueella. Olemme menettäneet loukkaantumisten takia jo Suomen cupin ja olemme samasta syystä vähän vaikeuksissa CEV Cupissakin. Jos positiivista haetaan, niin pääsemme keskittymään liigaan, kun kokoonpanomme on toivottavasti valmis tammikuun lopussa, Kalliomäki toteaa. – Ei tätäkään peliä vielä ole pelattu, mutta tämä Brnon joukkue näyttää todella kovalta ja on vahvistunut viime kaudesta. HäSa