Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Jalonen, Jursinov, joku muu? – Kuka on suomalaisen jääkiekon merkityksellisin valmentaja?

Kiekkokiuas-podcastissa keskustellaan laaja-alaisesti valmentajuudesta ja pohditaan erityisesti valmentajalegenda Vladimir Jursinovin merkitystä suomalaiselle jääkiekolle.

Merkittävän kädenjäljen suomalaiseen jääkiekkoon jättänyt venäläisvalmentaja Vladimir Jursinov täytti viime torstaina 80 vuotta. Sen kunniaksi Kiekkokiuas pohtii Jursinovin merkitystä laajemmin – ja onko kaikkien aikojen valmentaja suomalaisessa jääkiekossa sittenkin venäläinen?

Kiekkokiuas-podcastissa pohdiskellaan Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen voimin myös valmentajuutta laajemmin ja minkälaiset asiat määrittävät valmentajien suuruutta ja perintöä.

Lisäksi Kiekkokiuas heittää lusikkansa soppaan myös nykyiseen keskusteluun valmentajista, jossa näyttää syntyneen ristiriitaa teknisen ja taktisen osaamisen sekä hyvän johtamisen välille. Onko asia todella niin vai onko kyse keinotekoisesta vastakkainasettelusta?

Lisäksi Kiekkokiukaassa nostetaan taas nimiä median jalustalle ja median jalkapuuhun.

Tervetuloa lauteille!