Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Tämä oppi Liiga-sensaatio Pelicansista on syytä ottaa – entä miksi Pennanen menestyi HPK:ssa, mutta Tiilikaisen tulokset ovat olleet surkeita?

Kiekkokiuas ottaa tarkasteluunsa Liigan kärkikuusikon pelikirjat, pohtii Pelicansin menestyksen syitä ja miksi päävalmentaja Matti Tiilikaisen HPK-projekti on alkukaudella karahtanut kiville.

Kiekkokiuas lataa uudessa jaksossaan jälleen painavia lyöntilaukauksia.

Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen ottaa Samuel Savolaisen kera erityistarkasteluunsa Liigan kärkikuusikon pelikirjat ja keskustelu polveilee myös sen kysymyksen äärelle, että mitkä ovat Kärppien surkeiden tulosten syyt Liigassa.

Syitä ja seurauksia etsitään myös siihen, miten ihmeessä Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä on pystynyt tekemään niin kovaa tulosta vaikeissa olosuhteissa kuin hän on joukkueineen tehnyt. Mutta koittaako Pelicansissa nyt Ryan Laschin lähdön jälkeen nyt arki? Ja mitä HIFK voisi ottaa opikseen Pelicansista.

Lisäksi ääneen pohditaan sitä, miksi Antti Pennanen menestyi HPK:n päävalmentajana, mutta Matti Tiilikaisen lähtölaukaus päävalmentajana Liigassa on mennyt tuloksellisesti penkin alle.

Lisäksi media-osiossa pureudutaan urheilujournalismiviikon onnistujiin ja epäonnistujiin.

Tervetuloa lauteille!

Kiekkokiuas · Etäkiuas 4.2.2021