Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Onko Olli Jokinen ja Jukurit tuhoon tuomittu yhtälö? Miksi Kekäläisellä on Columbuksessa jatkuvasti käsissään NHL-draamaa?

Petteri Sihvonen nostaa Kiekkokiuas-podcastissa lisäksi esiin uuden ehdokkaan Antti Pennasen haastajaksi Jukka Jalosen seuraajaksi Leijonien päävalmentajapeliin.

Entisen NHL-hyökkääjä Olli Jokisen on uutisoitu olevan seuraava Jukureiden päävalmentaja. Mutta mistä kertoo se, että valmentajakokemusta eteläfloridalaisesta jääkiekkoakatemiasta omaava Jokinen valitaan noin vain liigajoukkueen päävalmentajaksi? Siihen Kiekkokiukaan Samuel Savolainen ja Petteri Sihvonen pureutuvat tutun terävällä otteellaan.

Kiekkokiuas paneutuu myös miettimään GM Jarmo Kekäläisen johtaman Columbus Blue Jacketsin jatkuvaan draamaan ja pohtii onko John Tortorellan kaltaisten valmentajien aika lopullisesti ohi? Onko korttipakka luhistumassa?

Kiekkokiukaan lauteilla puidaan myös viikon media-asiat, itsereflektoidaan omaa toimintaa, mutta kerrotaan jälleen kuka pääsee tällä viikolla median jalustalle entä kuka jalkapuuhun.

Ohjelman lopussa Sihvonen nostaa Leijonien päävalmentajapeliin uuden nimen. Kuka hän on?

Se selviää kuuntelemalla Kiekkokiuas-podcast. Kiekkokiuas · Etäkiuas 12.1.2021