Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapparan ja Terveystalon yhteistyösopimus päättyi koronarikkomukseen

Terveystalo purkaa yhteistyösopimuksensa jääkiekon SM-liigaseura Tapparan kanssa. Syynä on se, että seura päästi kaksi koronatartunnan saanutta A-juoniorijoukkueen pelaajaa harjoitushalliin.

Terveystalo arvioi tiedotteessaan Tapparan toiminnan tartuntatautilain vastaiseksi ja totesi sen olevan “ristiriidassa Terveystalon arvojen ja tavoitteiden kanssa”.

–  Olemme käyneet seuran kanssa keskusteluja tapahtuneesta ja päätyneet harkinnan jälkeen purkamaan päättymässä olleen yhteistyösopimuksen etuajassa sopimusrikkomuksen vuoksi, Terveystalo ilmoitti.

Terveystalo on perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja tarjoava yritys.

Tappara antoi varoituksen urheilujohtajalle

Tappara ilmoitti torstaina nettisivuillaan, että se on antanut tapauksesta kirjallisen varoituksen seuran urheilujohtajalle Jukka Rautakorvelle, joka on ottanut “täyden vastuun tapahtumista ja tehdyistä päätöksistä”.

–  Karanteeni- ja eristyssääntöjen rikkomus Hakametsä 3 -hallissa tapahtuneen harjoittelusession sallimisena on äärimmäisen ikävä ja valitettava virhe, Tappara ilmoitti.

–  Olemme tämän viikon aikana tarkistaneet ja päivittäneet syksyllä 2020 laadittua koronaohjeistustamme, joka perustuu kaikkien Liiga-seurojen kauden aikana noudattamiin, yhdessä sovittuihin menettelyihin sekä Tapparan yhdessä lääkärien kanssa sopimiin lisäprotokolliin.

Tämä päivitetty ohjeistus tulee voimaan välittömästi.

Tappara esitti tapauksen vuoksi julkisen anteeksipyynnön.

–  Ymmärrämme, että toimintamme on loukannut syvästi monia eri tahoja ja pyydämme tätä anteeksi.

Tapauksesta on jätetty myös rikosilmoituksia. Tampereen poliisi selvittää, onko tilanteessa mahdollisesti menetelty tartuntatautilain vastaisesti.