Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: HPK:n valmentajanvaihdoksen taustalla on suuria kysymyksiä – entä mitkä ovat syyt Tapparan vaisuun alkukauteen?

Kiekkokiuas-podcastissa käsitellään HPK:n valmentajanvaihdosta Matti Tiilikaisesta Jarno Pikkaraiseen sekä ennakkosuosikki Tapparan vaisua alkukautta.

HPK antoi Liiga-kauden ensimmäiset valmentajapotkut, kun se siirsi Matti Tiilikaisen sivuun ja palkkasi tilalle Jarno Pikkaraisen uudeksi luotsikseen.

Kiekkokiuas kysyykin kovan ratkaisun pohjalta kovia kysymyksiä: Oliko Tiilikainen ainoa syyllinen, vaikka hän maksoi hinnan työpaikallaan? Onko HPK:n identiteetti alkanut häipymään? Mikä on urheilujohtaja Mika Toivolan asema ja tulevaisuus seurassa? Onko Jarno Pikkarainen oikea mies HPK:n puikkoihin? Ja pystyikö Pikkaraisen debyytistä, Jukurit-ottelussa, päättelemään jo jotain?

Kiekkokiuas myös ottaa pihteihinsä Tapparan, jonka vaisu alkukausi on ollut tulostenkin valossa pettymys. Mistä alkukauden vaikeudet kertovat?

Tervetuloa lauteille!

Kiekkokiuas · HPK:n valmentajavaihdos ja Tapparan vaisu alku puhuttavat