Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HPK:lla rajua vajetta puolustuksessa – hyökkääjät Antti Pihlström ja Santtu Hakanen pelaavat Kärppiä vastaan pakkeina

HPK:n puolustuksessa on pahaa vajetta, mikä pakottaa valmennusjohdon erikoisempiin ratkaisuihin. Urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan puolustuksen poissaolot ovat kuitenkin näillä näkymin lyhytaikaisia.

HPK kohtaa tänään torstaina jo kello 17 Kärpät kotihallissaan, mutta joutuu lähtemään otteluun vajavaisella puolustuksella.

HPK:n puolustuksesta ovat sivussa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Suomen joukkueen mukana oleva Petteri Nurmi, Arto Laatikainen, Mario Grman ja Valtteri Jeskanen.

Urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan poissaolot eivät näytä tässä vaiheessa olevan pitkiä.

– Toiveissa on, että saamme mahdollisimman paljon näitä miehiä mukaan tuleviin otteluihin. Nurmi on nuorten kisoissa, mutta muidenkin osalta mennään päivä kerrallaan -mentaliteetilla, Toivola sanoo.

Poissaolojen vuoksi esimerkiksi hyökkääjät Antti Pihlström ja Santtu Hakanen pelaavat illalla puolustajina. Pihlström on merkitty ykköspakkipariin Ryan Johnstonin viereen ja Hakanen kolmospariin Otto Latvalan rinnalle.

– Nyt esimerkiksi Atso Lehtinen saa mahdollisuuden näyttää. Ei tällä varoitusajalla kannattanut lainapakkiakaan lähteä miettimään.

Toivolan mukaan HPK:n kiikaroiman uuden keskushyökkääjähankinnan suhteen ei ole vielä uutta kerrottavaa.

– Sopivaa ei ole vielä löytynyt, mutta kun siirtoraja alkaa lähestymään, uskon, että tilanteet markkinoilla alkavat aktivoitumaan.

HPK:n kokoonpano Kärppiä vastaan:

1. kenttä:

Joel Janatuinen-Tommi Tikka-Michael Joly

Antti Pihlström-Ryan Johnston

2. kenttä:

Markus Nenonen-Sean Collins-Patrick Harper

Ossi Ikonen-Arttu Pelli

3. kenttä:

Miro Ruokonen-Henri Kanninen-Juuso Ikonen

Santtu Hakanen-Otto Latvala

4. kenttä:

Oliver Kiljunen-Artturi Toivola-Jere Jokinen

Atso Lehtinen