Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Ilveksen ratkaisu pestata Raipe Helminen kummastuttaa, Jukureiden peli surkeaa – HPK:n kapeus iski silmille jo nyt

Kiekkokiuas-podcast iskee kiinni Ilveksen päätökseen pestata yllättäen seuralegenda Raimo Helminen apuvalmentajaksi. Asiaa riittää myös Jukureista ja HPK:sta.

Kiekkokiuas-podcastissa Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen eivät pureksimatta niele Ilveksen päätöstä pestata Raimo Helminen apuvalmentajaksi kesken kauden tilanteessa, jossa Ilves on aloittanut sarjakautensa puhtaalla pelillä. Mistä päätös kertoo ja mikä on sen potentiaalinen sudenkuoppa?

Kiukaan lauteilla pohditaan myös, että onko Jukureiden kupla puhkeamassa, kun kauden kolme ensimmäistä peliä ovat saaneet jo päävalmentaja Olli Jokisenkin huolestuneeksi. Mikä pelissä mättää?

HPK lähtee puolestaan alkavaan viikkoon punnitsemaan itseään Liigan rajuimmilla puntareilla, kun vastaan asettuu vieraskentällä mestarisuosikkeja Tapparaa ja Kärppiä kapealla materiaalillaan. Lauteilla pohditaan sitäkin, että onko nelosketjun laidassa pörräävä norjalainen Eskil Wold karu esimerkki myös paljon puhutusta juniorituotannon alennustilasta.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään.

Kiekkokiuas · Ilveksen Ratkaisu Hämmentää – Onko Jukureiden Kupla Puhkeamassa?