Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Mistä Ilveksen päävalmentajan kohupotkut kertovat – miksi HIFK:n urheilujohtaja menee NHL-studioon joukkueen kyntäessä?

Kiekkokiuas-podcastin löylykivet hehkuvat tulipunaisina, kun Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen pureutuvat Jouko Myrrän saamiin shokkipotkuihin Ilveksestä. Kiekkokiuas nostaa esiin myös HIFK:n fiaskon jatkumisen ja sen, onko seuran urheilujohtajan soveliasta tässä tilanteessa marssia NHL-studioon.

Jääkiekkokansa sai keskiviikkona ravistelevan yllätysuutisen pureskeltavakseen, kun sarjakärjessä päätöksentekohetkellä ollut Ilves päätti erottaa välittömästi Jouko Myrrän ja palkata tilalle Antti Pennasen. Mitä Myrrän potkuista ajattelee Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen? Ja onko HPK:n mestarivalmentaja Antti Pennanen tässä tilanteessa oikea mies Ilveksen ruoriin?

Kiukaalla tiristetään myös HIFK:n alkukauden fiaskon syitä ja seurauksia. Esiin nousee myös urheilujohtaja Tobias Salmelaisen liittyminen V Sportin studiotiimiin. Miksi urheilujohtaja ja moni valmentaja menee siviilitöidensä ohella studioon ja pitäisikö sitä suitsia?

Lisäksi Kiekkokiuas nostaa esiin myös Jukurit, jonka peli on muuttunut. Miten peli on muuttunut ja mistä se kertoo?

Tervetuloa lauteille!

Kiekkokiuas · Myrrän potkut ja IFK:n fiasko puhuttaa