Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas | HPK teki valmentajamuutoksen, mutta ontuvatko perustelut – entä mikä on Toni Söderholmin huippupestin kynnyskysymys?

Kiekkokiukaan löylykivet hehkuvat tulipunaisina. Pääaiheiksi nousevat tällä kertaa HPK:n puhuttanut valmentajanvaihdos ensi kaudeksi ja myös Toni Söderholmin huippupesti Bernin kanssa.

Jääkiekko

Hämeen Sanomat uutisoi maanantaina HPK:n ensi kauden päävalmentajan Matias "Maso" Lehtosen nimen. Onko Lehtonen tähän tilanteeseen oikea mies – ja miten paljon seuran on kehityttävä, että Lehtonen voi onnistua? Onko perustelu nuorten pelaajien kehittämisestä uskottava, kun seura ontuu lähes jokaisella kilpajuniorijoukkueen portaalla – vaikka tavoitteeksi on asetettu tavoite olla Suomen johtava junioriseura? Tuliko nyt valittua Jarno Pikkaraista parempi päävalmentaja?

Lisäksi esille nousee Toni Söderholmin huippupesti sveitsiläiseen suurseura Berniin? Mitä pesti kertoo Söderholmista – ja onko hän uralla jopa NHL:ään? Valmentaako Söderholm lopulta sveitsiläistä käkikellolätkää vai tekeekö hän vallankumouksen ja tuo mukanaan suomalaisen jääkiekon voittavat elementit?

Lisäksi lopuksi puntaroidaan myös media-asiat.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

Tästä Kiekkokiukaan lauteille!