Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas-podcast | Nyt perataan Liigan kovakuntoisinta ja rapakuntoisinta joukkuetta — Jukka Jalonen puhui hienosti, NHL-GM Jarmo Kekäläinen pehmeitä

Kiekkokiukaan lauteilla pureudutaan tällä viikolla Ilveksen lentokeliin ja HPK:n sekasotkuun. Jääkiekkojulkisuudesta poimitaan esiin myös arvokkaita ja löysiä puheenvuoroja.

Kiekkokiuas on jälleen viritetty tulikuumille taajuuksille, kun Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen ottavat Liigasta käsittelyynsä niin kahdeksan ottelun voittoputkessa marssivan Ilveksen kuin rajua vapaapudotusta Liigan sarjataulukossa rämpivän HPK:n.

Mistä on kyse Ilveksen huippuvireessä, entä mistä kiikastaa HPK:ssa. Ja miksi Ilveksen päävalmentaja Antti Pennaseen tiivistyy molempien seurojen osalta paljon?

Kiekkokiuas pureutuu myös Liigan kilpailupäällikkö Arto I. Järvelän käsittämättömään möläytykseen, että sarjalla ei olisi aivotärähdystilanteille omaa protokollaa ja myös Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antilan outoihin puheisiin juniorijääkiekossa esille tulleen rasismitapaukseen liittyen. Kiukaan tuomio on armoton: Toisessa tapauksessa on kyse osaamisvajeesta ja toisessa ihmisyysvajeesta.

Lisäksi Kiekkokiukaalla puntaroidaan jääkiekon ympärillä käytävää keskustelua Liigan viihdearvosta, jossa esimerkiksi Jukka Jalonen ja Ville Nieminen esittivät hienot puheenvuorot. Sen sijaan NHL-seura Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen saa sapiskaa pehmoisista puheistaan.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

Kuuntele Kiuas Spotifyn kautta