Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas-podcast | HIFK:n tuskan syyttävät sormet osoittavat yllättävään osoitteeseen – entä mikä selittää Liigan jumbojoukkue SaiPan tuskan?

Kiekkokiuas-podcastissa käsitellään tällä viikolla HIFK:n, SaiPan, Kärppien ja HPK:n haasteita Liigassa. Lisäksi tapetille nostetaan GM Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsin surkeat tulokset ja median lähes kritiikitön tapa käsitellä niitä.

Monella seuralla on ollut Liigan alkukaudella odotuksiin nähden vaikeaa, mutta kenelläkään ei niin vaikeaa kuin isolla rahalla kootulla HIFK:lla.

Joukkue majailee sijoilla ynnä muut, vaikka moni odotti jälleen seuran resursseillaan taistelevan pikemminkin kärkikahinoissa. Kiekkokiukaalla Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen äimistelevät HIFK:n hallituksen löysää otetta. Vai onko seurassa luovutettu jo ajattelemaan, että tässä se helsinkiläisten nykytaso nyt on?

Onko seuran fokus edes enää urheilussa vai jossain ulkojääkiekkoilullisissa asioissa? Kuka ylipäätään johtaisi ja pelastaisi seuran uuteen nousuun?

Häävisti ei mene SaiPallakaan. Sarjan jumbojoukkue on ottanut viime peleissään murskalukemin selkäänsä ja trendi on hälyttävä. Toimitusjohtaja Jussi Markkanen on pyydellyt julkisesti anteeksi, mutta pitäisikö Markkasen ottaa lusikka kauniiseen käteen ja katsoa, mitä seuralle on tapahtunut hänen vahtivuorollaan?

Perkuulaudalle Liiga-seuroista nousee myös mekaanisesti esiintynyt Kärpät ja urheilujohtajaansa tuoreeltaan vaihtanut HPK. Hinaako Kärpät vielä itsensä pelaajamateriaalinsa velvoittamalle tasolle? Entä millaisissa käsissa HPK:n urheilupuolen asiat tällä hetkellä ovat?

Lisäksi Kiekkokiukaalla pohditaan, miksi GM Jarmo Kekäläiseen suhtaudutaan Stanley Cup -puheisiin lähes palvoen, vaikka tällä hetkellä Columbus Blue Jackets on NHL:n itäisessä konferenssissa pahnan pohjimmaisena. Onko Kekäläisestä tulossa NHL:ssä mestari vai onko hän mestari ostamaan itselleen aikaa?

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

Kuuntele Kiekkokiuas Spotifysta!