Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas-podcast | Millaisissa käsissä on Nuoret Leijonat, entä Tapparan tulevaisuus – pitäisikö Liiga vihdoin ja viimein avata?

Kiekkokiukaan lauteilla pureudutaan siihen onko Tomi Lämsä oikea mies johdattamaan Nuoret Leijonat MM-kultajahtiin ja pitäisikö Liiga vihdoin avata.

Kiekkokiuas-podcastissa on jälleen luvassa tiukka paketti jääkiekon kuumia puheenaiheita.

Yksi niistä on Nuorten Leijonien tuoreeltaan julkaistu MM-joukkue. Missä mallissa on materiaali mestaruusjahtia ajatellen? Onko joukkueessa tarpeeksi johtajuutta – entä mistä löytyvät kysymysmerkit?

Esille nousee myös Nuorten Leijonien päävalmentaja Tomi Lämsä. Onko kyseessä keskinkertainen, hyvä vai loistava valmentaja?

Puhetta riittää myös Tapparan väkivahvasta nykyvireestä Liigassa. Onko Jussi Tapolan luotsaamat kirvesrinnat jälleen matkalla mestaruuteen? Entä mitä pitäisi ajatella ruotsalaisen Rikard Grönborgin palkkaamisesta seuraavaksi päävalmentajaksi?

Kiekkokiuas ei myöskään malta olla herkuttelematta ajatuksella Liigan avaamisesta karsintapeleille. Ollaanko jo pisteessä, jossa se on välttämättömyys? Ja mikä päätöstä oikeastaan jarruttaa?

Lopuksi paketoidaan myös jääkiekkomedian risut ja ruusut.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

Kuuntele Kiekkokiuas Spotifylla