Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hockey Time -podcast | Luoko HPK:n ja Pelicansin välinen Hämeen herruus -vääntö aitoja paikallisjännitteitä vai onko se päälleliimattu viritys?

ESS:n kiekkopodcastin tuoreimmassa jaksossa on vieraita Kouvolasta ja Hämeenlinnasta. Keskustelua kirvoittaa myös yksi Liigan suurimmista puheenaiheista: Pitäisikö sarja vihdoin avata?

Hockey Time -podcast on täällä taas! Kalenterivuoden 2023 ensimmäisessä jaksossa Liiga-toimittajat käyvät kotimaisen jääkiekon maailmanparannuskeskusteluun, kun Etelä-Suomen Sanomien Mikael Hoikkalan lisäksi linjoilla ovat Tapio Ahlroth Kouvolan Sanomista ja viivelähdöllä lähetykseen hypännyt Samuel Savolainen Hämeen Sanomista. Pitäisikö Liiga avata ja palauttaa karsinnat? Onko seurojen välillä jännitteitä kuten ennen vanhaan? Pitääkö pienten ja keskisuurten seurojen olla huolissaan tulevaisuudestaan? Ja monta muuta kysymystä.

Pikavierailulla ohjelmassa piipahtaa Pelicansin kannatajaryhmän Lahen Turkoosin keulahahmo Toni Villgren.

Jakson sisältö:

– Pelicans potee kauden ensimmäistä minikriisiä ja juhlii 50 vuotta täyttävää Lahden jäähallia. (00:10)

– "Täältä Kouvolasta katsottuna Pelicans on yksi Liigan väriläiskistä. Ei kuulu siihen osastoon, joka ei kiinnosta ketään tai herätä mitään intohimoja." Yhteistä historiaa riittää. (11:42)

– Mitkä seurat ovat Pelicansin kannattajien silmissä rakkaimmat viholliset? (27:27)

– Toinen vieras saapuu linjoille viivelähdön kautta. (41:37)

– Liiga pitää avata. Keinot löytyvät kyllä, kun löytyy tahto. "Putoamistaistot kiinnostavat monia enemmän kuin se, kuka voittaa mestaruuden."

– Jokerit ei vakuuta, vieläkään. (59:49)

– Mitä kuuluu pk-sektorille eli miltä näyttää pienten ja keskisuurten liigaseurojen tulevaisuus? "Taloudelliset erot ovat repeämässä." (75:40)

Voit kuunnella Hockey Timen alla olevalla mediasoittimella. Jakso on kuunneltavissa myös Spotify-suoratoistopalvelusta.

Palautetta, kommentteja ja kehitysehdotuksia voit lämätä Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi).