Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas-podcast | Jokereiden paluuaikeet paljastumassa kaikkien aikojen farssiksi – HIFK:n kriisin peruminen ennenaikaista

Kiekkokiukaan lauteilla puhutaan tällä viikolla Jokereiden eri käänteiden aiheuttamasta sirkuksesta ja surkean alkukauden pelanneen HIFK:n tuloskunnosta.

Jääkiekko

Kiekkokiuas on lämmitetty jälleen lämpöisille taajuuksille, kun Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen lähettävät jääkiekkoterveisiään ympäri lätkä-Suomea.

"Mihinkäs se koira karvoistaan pääsisi? Se oli (Jukka) Rautakorvelta niin karmeaa puhetta, että tokko tuo kurssi oikenee tuosta. Jaksavatko ne pelaajat katsoa tuota ukkoa?"

Petteri Sihvonen

Erityisen tiristyksen kohteena on tällä viikolla Jokerit, jonka paluuaikeissa suomalaiselle jääkiekkokartalle on kaikki nuotit hukassa. Olisiko Jokereiden ja Harkimoiden aika tulla jo piilosta esiin – vai olisiko Jääkiekkoliiton aika puuttua peliin ja viheltää peli välittömästi poikki?

Esille nousee myös rajua ruoskaa saaneen HIFK:n parantuneet tulokset. Onko HIFK sittenkin nousemassa taisteluun isoista asioista – vai onko nykyistä vahvaa vaihetta sittenkin liioiteltu?

Kiukaan pihteihin nousevat myös Liigan lehdistötilaisuudet, joissa yllättävän moni valmentaja on paljastanut karvansa kiusallisella tavalla ja jotkut asiallisesti.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

Kuuntele Kiekkokiuas Spotifysta