Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Selvitämme | HPK-junnujääkiekossa kiehuu - Mitkä ovat sinun perheesi kokemukset HPK-juniorijääkiekosta?

Hämeen Sanomat julkaisi tiistaina mielipidekirjoituksen, jossa nimimerkki "Avoimuus, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus" nosti esiin huolensa HPK:n juniorijääkiekon näköalattomuudesta tulevaisuuden suhteen ja pelaajapolun umpiperistä.

Kirjoittaja toivoi, että HPK:n arvoihin kuuluvien rehellisyyden, avoimuuden ja oikeudenmukaisuuden tulisi näkyä selkeämmin kartoitustapahtumissa. Kirjoittaja oli myös huolissaan palautteenannon puutteellisuudesta ja pelaajapolun jatkomahdollisuuksien epäselvyyksistä.

Kirjoitus on herättänyt laajalti keskustelua sosiaalisessa mediassa ja myös Hämeen Sanomien toimitukseen on tullut mielipideosastolla julkaistua tekstiä kiittäviä kirjoituksia sekä omakohtaisista yhteneväisistä kokemuksista kumpuavia kertomuksia.

Hämeen Sanomat haluaa tietää lisää. Mitkä ovat sinun kokemuksesi HPK:n juniorijääkiekosta? Pääset kertomaan omat kokemuksesi alla olevalla lomakkeella. Emme julkaise kenenkään nimiä, vaan ne jäävät vain toimituksen tietoon.

Kysely on avoinna maanantaihin 27. maaliskuuta saakka.