Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas-podcast | Tomppeleiden päätökset ovat tärvelleet huimaa Liiga-kevättä – "Irvokkuuden huippu!"

Kiekkokiukaan löylyt eivät jätä ketään kylmäksi tälläkään viikolla, kun Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen siirtävät katseensa kohti taistelua finaalipaikoista.

HIFK–Tappara ja Ilves–Pelicans. Näistä ottelupareista löytyy tämän kevään finalistit? Nähdäänkö Tampereen unelmafinaali? Onko HIFK:lla mahdollisuus haastaa hallitseva mestari? Miten Pelicans voi kaataa suurempansa?

Muun muassa näitä kysymyksiä puntaroidaan hartaasti Kiekkokiukaan löylymiesten Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen johdolla.

Esille nousee myös jo kautensa päättäneiden joukkueiden analyysit, joista puretaan Lukon, Ässien ja KalPan kaudet pakettiin. Mitä jäi käteen?

Tiukkaan puristukseen joutuu myös pudotuspelikevään keinotekoinen kamppailupelin lisääntyminen, jota pohjustettiin jo ennen kautta. Sihvonen antaa erityisen tymäkän löylyn päätöksille, jotka ovat johtaneet pillin katoamiseen esimerkiksi pahimmillaan kymmenien sekuntien staattisissa kulmavääntötilanteissa. Mistä johtuvat toistuvat poikittaiset mailat? Tämäkö nyt on hienoa kamppailujääkiekkoa?

Lopuksi tehdään katsaus suomalaisen NHL-journalismin tilaan.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!

Kiukaan lauteille Spotifysta