Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kapteeni Jamie Benn romutti Dallasin pelin

Las Vegas paukutteli Starsin maalivahdin Jake Oettingerin seitsemässä minuutissa vaihtoon.

Dallas Starsilta meni kaikki pieleen NHL-jääkiekkoliigan välieräsarjan kolmannessa ottelussa Las Vegasia vastaan. Ykkösvahti Jake Oettinger imuroi viidestä laukauksesta kolme maaliinsa, kapteeni Jamie Benn hankki poikittaisesta mailasta ulosajon vajaassa kahdessa minuutissa, ja joukkue jäi ottelussa nollille.

Las Vegas ratkaisi tiistaina Dallasissa pelatun ottelun reilussa seitsemässä minuutissa Jonathan Marchessaultin, Ivan Barbashevin ja William Carrierin maaleilla. Alex Pietrangelo viimeisteli vierasjoukkueen voiton lukemiin 4–0 toisessa erässä.

Las Vegas johtaa sarjaa voitoin 3–0.

Starsin pelaajille kertyi ottelussa 35 jäähyminuuttia ja Las Vegasille vain kuusi. Bennin viisiminuuttinen ja ulosajo kostautui kolttosista pahimmin, kun Barbashev teki ylivoimalla 2–0-maalin.

Valmentaja malttoi mielensä

Benn ei kommentoinut pelin jälkeen tilannetta, jossa hän lyttäsi poikittaisella mailalla Las Vegasin jäähän kaatunutta kapteenia Mark Stonea pään alueelle.

– Hän tietää tehneensä virheen ja on todella pahoillaan siitä, Starsin päävalmentaja Pete DeBoer totesi Dallas Morning Newsin haastattelussa.

– En ryhdy moittimaan häntä, sillä häntä se teko harmittaa varmasti kaikkein eniten. Meidän täytyy vain kestää sen seuraukset ja hyväksyä myös mahdollinen lisärangaistus.

Myös joukkueen veteraanipelaaja Joe Pavelski tuki virheeseen sortunutta kapteenia.

– Kunnioitan Jamieta valtavasti. Meidän olisi pitänyt vain pelata paremmin hänen ulosajonsa jälkeen, Pavelski vähätteli viisiminuuttisen merkitystä.

Välieräsarjan edelliset ottelut ratkesivat Las Vegasin eduksi jatkoaikamaalein. DeBoerin mielestä Stars pelasi varsinkin sarjan toisen ottelun tavalla, jolla pitäisi herua myös voittoja.

– Meidän täytyy rakentaa pelimme toisen ottelun malliin. Meillä on siitä pelistä valmis sapluuna, jota noudattaa, DeBoer todisteli.