Urheilu

AGK:n Lassi Burman hyvissä asemissa SM-viheriöillä

Lassi Burman tavoittelee mitalia Seinäjoen SM-kisoissa. Kuva: Juha Hakulinen
Lassi Burman tavoittelee mitalia Seinäjoen SM-kisoissa. Kuva: Juha Hakulinen

Aulangon Golfklubin Lassi Burman on aloittanut hyvin Seinäjoella pelattavat golfin lyöntipelin SM-kisat. Hämeenlinnalainen amatööri on kahden kierroksen jälkeen kuudentena tuloksella –4 (kierrostulokset 68 ja 72).

Etelä-Pohjanmaan Golfin kentällä pelattavan kisan kärjessä on Kullo Golfin ammattilainen Alex Hietala. Hän on tuloksessa –10 (66, 68).

Kaksi lyöntiä Hietalan takana (–8) perjantain kierrokselle starttaa lohjalaisen St. Laurence Golfin amatööri Rasmus Karlsson (69, 67). Kolmantena on Hirsala Golfin amatööri Veeti Mähönen (–6, 70, 68)

Burmanin edellä ovat lisäksi jaetulla neljännellä sijalla tuloksessa –5 väijyvät Helsingin Golfklubin Martin Plukka (69, 70) ja St. Laurence Golfin Antti-Jussi Lintunen (65, 74). Plukka ja Lintunen ovat myös amatööripelaajia.

Myös Hattula Golfia edustava Albert Eckhardt ja AGK:n Eetu Sipponen selvittivät tiensä perjantain ja lauantain ratkaiseville kierroksille. Eckhardt on jaetulla sijalla 30 kierrostuloksillaan 74 ja 73 (+3). Sipponen puolestaan jakaa 35. sijaa 75 ja 73 lyönnin (+4) kierroksillaan.

HaG:n Ville Kurosen (+9), AGK:n Juuso Lindforsin (+11) ja Tawast Golfin Aleksi Seppäsen (+21) SM-kisat päättyivät perjantain kierrokseen. Kahdelle viimeiselle kierrokselle selvisi tänä vuonna tuloksella +6.

Naisten kisan johdossa on Virpiniemi Golfin Kiira Riihijärvi. Hän päätti torstain kierroksensa tulokseen –6 (69, 69). Kolmen lyönnin päässä toisena on Vääksyn Kanava Golfin Anna Backman.

Hattula Golfin Oona Kuronen ei selvinnyt kahdelle viimeiselle kierrokselle. Tuloksellaan +9 (74, 79) hän jäi jatkopaikasta (+6) kolme lyöntiä.

SM-kisat jatkuvat Seinäjoella lauantaihin saakka. HäSa

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic