Urheilu Hämeenlinna

Ahveniston Ampumahiihtäjät joutuivat perumaan kisansa – sääennusteet eivät luvanneet pakkasia lumetukseen

Ahveniston Ampumahiihtäjät joutuivat peruuttamaan kilpailunsa sääolojen vuoksi. Kuva: Riku Hasari
Lumiset maisemat ovat jääneet tänä talvena haaveeksi – myös Ahveniston Ampumahiihtäjille. Kuva: Riku Hasari, arkisto

Ahveniston Ampumahiihtäjät on joutunut peruuttamaan helmikuun ensimmäiseen viikonloppuun (1.–2.2.) suunnitellut kansalliset kisansa.

Perinteiset Heikki Hovin XXVII Muistokilpailut piti olla myös aikuisten tarkkailukilpailut kansainvälisiin kisoihin sekä Lapua Junior cupin osakilpailu, mutta sääennusteet eivät luvanneet tarvittavia pakkasia lumetukseen.

Vielä vuodenvaihteessa uskottiin, että tammikuu muuttaisi tilanteen. Näin ei ole kuitenkaan käynyt ja kisojen peruuttaminen oli ainoa mahdollisuus.

Suomen Ampumahiihtoliiton kilpailuvaliokunta on ilmoittanut, että tammikuun kisoista viime viikonlopun Kangasniemen Kalskeen ja Iisveden Kirin kansallisten kisojen lisäksi myös ensi viikonlopun kisat Niinisalossa on peruttu.

AAH on esittänyt, että sen kansalliset kilpailut siirrettäisiin kilpailukalenterissa pidettäväksi 21.–22. maaliskuuta viikkoa ennen kauden viimeisiä SM-kisoja.

Ampumahiihdon SM-kilpailut ovat kisakalenterissa nuorilla 8.–9. helmikuuta Oulussa, veteraanien SM-kisat 14.–16. helmikuuta Imatralla ja yleisten sarjojen sekä nuorten 27.–29. maaliskuuta Ounasvaaralla. HäSa

Päivän lehti

21.9.2020

Fingerpori

comic