Urheilu

Anni Heikkilä ehdolla Itä–Länteen

Hämeenlinnan Paukun kasvatti Anni Heikkilä on nimetty ehdokkaaksi listalle, josta yleisöäänestyksellä valitaan kuhunkin aikuisten pesäpallon Itä–Länsi-arvo-ottelun joukkueeseen yksi pelaaja.

Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari valitsi ehdokaslistalle jokaisesta superpesisjoukkueesta kolme alkukauden onnistujaa.

Heikkilä on pelannut vahvan alkukauden Hyvinkään Tahkon lukkarina. 19-vuotias hattulalainen on tämän kevään ylioppilas ja hänet on palkittu jokaisessa Tahkon superin ottelussa. Tahkon pelaajat kuuluu arvo-ottelussa Lännen joukkueeseen.

Idän ehdokaslistalla on tamperelaisen Manse PP:n Ida Lähde, joka kausilla 2016–2017 pelasi Hämeenlinnan Paukussa B-tyttöjen superia.

Yleisöäänestys on auki sunnuntaihin 9. kesäkuuta asti ja listalla ovat muun muussa viime vuoden pesäpalloilijoiksi valitut Virpi Hukka (Kirittäret) ja Tuomas Jussila (Joensuu).

Kuhunkin joukkueeseen nimetään yhteensä 13 pelaajaa sekä kaksi pelinjohtajaa ja yleisöäänestyksen jälkeen muut valinnat tekevät erikseen nimetyt valitsivat. Naisten joukkueiden valitsijoina toimivat Terhi Mets (Itä) ja Saija-Maria Saari (Länsi). HäSa

Päivän lehti

18.1.2020