Urheilu

Antti Järvenpää jatkaa kärjessä Kalevan kierroksella

Kuntokonnien Antti Järvenpää jatkaa Kalevan kierroksen kärkipaikalla neljännen osakilpailun eli Virroilla kiskotun 30 kilometrin mittaisen soudun jälkeen. Hänen aikansa 3.01.13 riitti seitsemänteen sijaan soudussa.

Kisan nopein soutaja Viialan Virin Marko Leppämäki sai ajan 2.44.34, mutta miehen sijoitus kokonaiskilpailussa on vasta 218, kun osalajeja on suoritettuna vain kaksi.

Viialan Viriä edustavat hämeenlinnalainen Juha Prittinen ja lempääläläinen Markus Välimäki voittivat vuorosoudun ajalla 2.53.06 ja ovat kokonaiskilpailun viidentenä ja seitsemäntenä.

Heidän edellään toisena on Kuntokonnien Ossi Sippu ja kolmantena Tuusulan Tallaajien Juha Lehtonen. Hauhon Sisun Jaakko Liukkalan sijoitus tipahti pari pykälää kuudenneksi.

Parolassa asuva Tervakosken Patoa edustava Erkki Lehtonen puolestaan voitti yksinsoudun sarjassa M60 ajalla 3.12.50.

Naisten sarjan kolme parasta Kuusankosken Urheiluseuran Elina Kilpeläinen (vuorosoutuaika 3.05.44) sekä Pajulahti naisia edustavat Kirsi Korpijärvi (yksinsoutu 3.22.01) ja Johanna Herranen (yksinsoutu 3.14.54) ovat yhä naisten kokonaiskilpailun kolme parasta neljän lajin jälkeen, kun edessä ovat vielä elokuussa pyöräily ja syyskuussa juoksu.

Joukkuekilpailun kärjessä hallitsee Kuntokonnat, Viialan Viri on toisena ja Tuusulan Tallaajat kolmantena. Hauhon Sisun sijoitus on viides ja Tervakosken Padon seitsemäs. HÄSA

 

Päivän lehti

23.1.2020