Urheilu

Cocks tyrmäävän ylivoimainen Kauniaisissa – Päävalmentaja mielissään: "Tämä oli hyvä ottelu"

Grankulla IFK vain suupala sarjakärki Cocksille.
Oleksandr Kyrylenko oli yksi Cocksin takuumiehistä. Kuva: jari kohonen

Käsikirjoitus oli Kauniaisten keskiviikkoillassa selvä. Käsipalloliigan sarjakärki Riihimäen Cocks marssitti kentälle ykkösmiehistönsä ja kyyti oli kotijoukkueelle kylmää alkuvihellyksestä alkaen. Lopulta Cocks vei täydet sarjapisteet maalein 20–37 (7–17). Näin Cocks jatkaa liigan kärjessä.

Cocks lähti kamppailuun latautuneena. Nico Rönnberg, Oleksandr Kyrylenko ja Yury Lukyanchuk soittelivat alkusävelet tahtimarssiin, joka kesti läpi avausjakson. Kun Cocksin tuorein pelaajahankinta, vasen pakki Nils Kreicbergs tykitti ensimmäisensä, olivat riihimäkeläiset jo 0–5 karussa.

Ja peliaikaa oli kulunut vasta vajaat kahdeksan minuuttia.

 

Suuria mullistuksia ei kentällä tapahtunut jakson lopulla, eikä liioin toisen puoliajan aikana.

Cocks puolusti kurinalaisesti ja Giedrius Morkunas poimi maalissaan kauniaislaisten vedot. Cocksin kapteeni Teemu Tamminen oli yhdeksällä osumallaan maalimäärissä kentän kunkku, mutta Morkunas palkittiin kamppailun parhaana. Eikä syyttä. Morkunas pysäytti 12 vetoa, mikä on kova saldo.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli syystä tyytyväinen päivän otteluun.

– Meidän joukkueeltamme tämä oli hyvä ottelu. Pelaajat olivat latautuneita heti alusta alkaen ja suurimmaksi osaksi tehtiin ottelussa sovittuja asioita. Pieniä virheitä tuli läpi ottelun, mutta tässä on hyvä aika kehittää ja parantaa peliämme, Savukynas totesi tyytyväisenä. HäSa

Päivän lehti

29.5.2020