Urheilu

Cocksille Baltian liigan pisteet Klaipedasta

Perjantaina vaatimattomasti pelannut Cocks paransi otteitaan ja nappasi sunnuntaina Baltian liigan vierasottelusta tärkeät sarjapisteet.Hallitseva mestari on kompastellut muutamissa kamppailuissaan, mutta nyt peli kulki jo toisella puoliajalla toivotusti. Näin kotijoukkue Dragunas Klaipeda koki tappion maalein 21‒25 (11‒13).

Voitostaan huolimatta Cocks on edelleen A-lohkossaan viidentenä, kahden pisteen päässä pudotuspelipaikasta. Tosin joukkueella on edelleen kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin muilla joukkueilla.

Klaipedassa molemmat puolustivat ensimmäisen jakson tarkasti. Dragunas oli selkeästi merkannut Cocksin ykköstykin Nico Rönnbergin, jolle ei liioin heittotilaa tarjoiltu. Tämän lisäksi riihimäkeläiset hukkasivat tarpeettoman usein pallon syöttövirheisiin, mikä piti kotijoukkueen pelissä hetkittäin jopa hieman niskanpäällä.

Avausjakson lopussa oli Dragunasin vuoro haaskata syöttöjä. Se riitti Cocksille. Joukkue iski jakson loppuun kaksi tärkeää maalia nopeilla läpiajoilla. Toinen puoliaika alkoi samoilla askelmerkeillä. Cocks karvasi korkealta ja onnistui katkomaan Dragunasin syöttöjä.

Nopeajalkaiset Teemu Tamminen ja Andrei Novoselov etunenässä Cocks rymisteli reilussa kymmenessä minuutissa kuuden maalin johdon Tästä Dragunas ei enää toipunut. Joukkueen peli hajosi, virheet seurasivat toistaan ja rangaistuksetkin alkoivat kertyä kotijoukkueelle.

Näin Cocks rullaili rennosti loppuminuutit vieden pelin neljällä maalilla. HäSa