Urheilu

Cocksin EHF-kausi päättyi tappioon

Riihimäen Cocksin kausi käsipallon EHF-cupissa päättyi myöhään lauantaina Saksan Kasselissa. Cocksin mahdollisuudet pudotuspeleihin olivat jo menneet, joten pelissä ei ollut riihimäkeläisittäin panosta. Motivoitunut bundesliigajoukkue MT Melsungen oli kotikentällään selvästi parempi maalein 33–19 (15–9).

Vielä Hämeenlinnassa hyvin Melsungenin haastanut Cocks oli vieraissa aseeton ottelun alusta asti. Kotijoukkue pystyi murtamaan riihimäkeläisten puolustuksen, eikä Cocksin hyökkäyspelissäkään ollut kehumista. Huono heittoprosentti, runsaat tekniset virheet ja vastustajan onnistumiset söivät itseluottamusta. Cocksin pelaajista erityisesti Nico Rönnberg oli tarkkaan merkattu Hämeenlinnan kohtaamisen perusteella.

Rönnbergin heittotila kutistettiin niin, että seitsemästä heitosta vain kaksi päätyi maaliin saakka. Myös laitahyökkääjän Andrei Novoselovin puolustamisessa kasselilaiset onnistuivat, sillä Novoselov ei saanut pöytäkirjaan ainuttakaan maalia. Teemu Tamminen oli joukkueensa tehomies viidellä maalillaan. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic