fbpx
Urheilu

Dahlman ja Kilpi …kesäkisan ykköset

Silver-Keilaajien Juha Dahlman voitti MA-luokkien ja Juvel-Teamin Markus Kilpi BCD-luokkien kilpailun Hämeenlinnan keilahallissa lauantaina keilatussa kilpailukauden avausfinaalissa. Dahlman keilasi kuuteen sarjaan 1409 (tasoitus 24 pistettä) ja oli selvästi paras, sillä toiseksi tullut, riihimäkeläistä Siniset-seuraa edustava Mikko Pietilä hävisi hänelle yli 30 pistettä tuloksella 1377 (0). Kärkikaksikon peli hieman takkusi alkusarjoissa mutta kun pelipaikka löytyi, niin kaatojakin alkoi tulla kovaa tahtia. Pietilä nousi aivan Dahlmanin kantaan neljännessä sarjassa, johon hän teki 288 pistettä, mutta lopullisen voittajan vastaus seuraavassa sarjassa oli lähes yhtä kova. 278 viidenteen sarjaan lopullisesti ratkaisi koko pelin. Kolmanneksi keilasi GF:n Olli Hirvonen ja neljäs oli TaKu:n Raimo Heino.

BCD-luokkien kilpailussa kärkikaksikko Markus Kilpi ja VaKe:n Matti Ruokonen erottui muista jo kilpailun alkuvaiheessa. Markus Kilpi keilasi toiseen sarjaan 236 ja kolmanteen 255, jonka jälkeen otti johtopaikan eikä siitä enää luopunut. Lopputulos 1404 (tas 78 pist) olisi ollut kovaa valuuttaa myös MA-kilpailussa. Ruokonenkin keilasi hienon tuloksen 1362 (72). Kolmanneksi tuli Juvel-Teamin Jouni Huusko ja neljänneksi KiKen Liisa Mustonen.

Hämeenlinnan hallin kilpailukausi jatkuu uuden hämeenlinnalaisseuran W.S.O.B:n järjestämällä kilpailulla, jonka finaali keilataan 23.9. (HäSa)

Asiasanat

Menot