Urheilu Hämeenlinna

Eero Lamberg Kakkoseen valmistautuvan HJS:n vahvuuteen

Vuonna 2004 syntyneiden ikäluokan maajoukkuerinkiin kuuluva Eero Lamberg siirtyy Kakkoseen valmistautuvan Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkueen vahvuuteen kolmivuotisella sopimuksella (2+1). Tehokkaana hyökkääjänä tunnettu Lamberg on kulkenut seurayhteistyön siivittämänä Parolan Visasta HJS:n kautta HJK:n junioriorganisaatioon, ja nyt vuorossa ovat ensi askeleet miesten tasolla HJS:n edustusjoukkueessa.

Nuoresta iästään huolimatta Lambergilla on jo kansainvälistä kokemusta sekä maaotteluissa että HJK:n kansainvälisessä seurajoukkuetoiminnassa. Hyökkääjän mukaan siirtyminen HJS:n riveihin on mahdollisuus kehittää itseään laadukkaassa ympäristössä.

– HJS:n valmennus ja harjoitusolosuhteet ovat huippuluokkaa. Ympäristö on ammattimainen ja vaativa. Koen, että siirtyminen aikuisten peleihin on minulle oikea askel tässä vaiheessa. Kilpailu peliajasta on kovaa ja minuutit pitää ansaita, mutta olen valmis ottamaan haasteen vastaan, sanoo Lamberg HJS:n nettisivuilla.

HJS:n valmentaja Lauri Hakanen tietää Lambergin potentiaalin ja näkee, että pelaajalla on mahdollisuus ottaa pelipaikka joukkueessa. Hakasen mukaan HJS:n joukkueeseen pyritään etsimään erityisesti pelaajia, jotka haluavat ulosmitata potentiaaliaan urheilijana.

– Nuori, potentiaalinen ja nälkäinen pelaaja, jolla on kokemusta ikäluokan kansainvälisistä otteluista maaotteluissa ja seurajoukkuetasolla. Eero on meidän profiiliin sopiva pelaaja, jolla on mahdollisuus ottaa kehitysaskeleet seuraavalle tasolle joukkueemme ympäristössä.

– Hän on HJS:n omia kasvatteja, joten on hienoa että saamme myös muuttoliikettä takaisin päin. HJS:n tulee jatkossa olla toiminnaltaan ja tasoltaan se seura, jonne pelaajat haluavat tulla kehittymään. Pyrimme kehittämään toimintaamme yhä ammattimaisemmaksi, jossa pelaajan laadukas arki on kaikin tavoin oleellinen osa toimintakulttuuriamme, Hakanen kuvailee.

Päivän lehti

20.9.2020

Fingerpori

comic