Urheilu Hattula

Eino Vuoren kausi vaarassa – Tarmon sprintterillä takareisivamma

Eino Vuori loukkasi jalkansa torstain Riihimäen kisoissa Kuva: Tomi Vesaharju
Eino Vuori loukkasi jalkansa torstain Riihimäen kisoissa Kuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnan Tarmon sprintteri Eino Vuori loukkasi takareitensä torstaina Riihimäen kansallisten kisojen 60 metrillä. 

Sen myötä aika painui yli seitsemän sekunnin (7,07) ja suunnitelmissa olleet 100 ja 200 metrin juoksut jäivät väliin.  

– Minun piti tosiaan juosta Riihimäellä kolme kisaa, koska arvokisoissakin tulee useita juoksuja eli tavoitteena oli valmistautua Kalevan kisoihin. Verryttely meni ihan normaalisti, mutta kiihdytysvaiheessa tuli 60 metrillä ihan yllättäen takareiteen kipua ja rullasin sitten vaan loppuun eli aika oli mitä oli ja homma jäi siihen, Vuori kertaa torstain tapahtumia. 

Myös loppukausi on vaarassa, mutta 18-vuotias hattulalainen elättelee vielä toiveita pääsystä Kalevan kisoihin ja oman ikäluokan SM-kisoihin. 

Vuori on 100 metrin tilastokahdeksas (10,60) ja M19-tilastokärki sekä 200 metrillä tilastokymmenes (21,66). Kalevan kisat kilpaillaan Turussa 13.–16. elokuuta. 

– Kalevan kisat ja oman ikäluokkani SM-kisat ovat viikon välein, ja ne ovat olleet kauden päätavoitteeni. Kävin perjantaina magneettikuvissa ja lopullinen tilanne selviää ensi viikolla lääkärinlausunnosta. Nyt parin päivän jälkeen jalka on tuntunut paremmalta, eikä siihen ole tullut mustelmaa, joka olisi merkki revähdyksestä. Vammoja on tullut aiemminkin, nelisen vuotta sitten juuri takareisi revähti. Vaikea sanoa, onko nyt samaa. HäSa 

Päivän lehti

14.8.2020