Urheilu

Elisa Holopaisen hattutemppu HPK-kiekkonaisten turma Kuopiossa

HPK-kiekkonaisten johto suli Kuopiossa jatkoaikatappioksi. KalPan Elisa Holopainen rokotti hattutempulla.
Anniina Kaitalan tehot 1+1 olivat lopulta laiha lohtu Kuopiossa tappion kärsineelle HPK-kiekkonaisille. Kuva: Tomi Vesaharju
Anniina Kaitalan tehot 1+1 olivat lopulta laiha lohtu Kuopiossa tappion kärsineelle HPK-kiekkonaisille. Kuva: Tomi Vesaharju

HPK-kiekkonaiset kärsivät kolmannen peräkkäisen tappionsa Naisten Liigassa KalPan vieraana Niiralassa. Lauantaina Kuortaneelle hävinnyt Kerho taipui lopulta KalPalle jatkoajalla luvuin 4–3 (0–0, 2–3, 1–0, 1–0).

Vierasjoukkueella oli pullat hyvin uunissa vielä toisen erän puolivälin tienoilla, kun Kiekkonaiset iskivät tasan viiteen minuuttiin kolme maalia Anniina Kaitalan (1+1), Riikka Norosen ja Iida Haakanan pöllyttäessä verkkoja siirtäen Kerhon 3–1 -johtoon.

KalPan Salla Rantanen kavensi jo KalPan illan toisella alivoimaosumalla samassa erässä ja hattutempun täräyttänyt Elisa Holopainen osui toisen erän lisäksi myös kolmannessa erässä ja vielä jatkoajalla.

– KalPa on hyvä joukkue ja Holopainen on heille kantava pelaaja. He pystyivät tekemään tilanteistaan maalit lopussa. Molemmilla oli hetkensä, kun peli pyöri ja tilanteita tuli. Tämä oli nopeaotteinen peli, päävalmentaja Katja Pasanen totesi.

Kaksi alivoimamaalia omiin ei ymmärrettävästi miellyttänyt Pasasta.

– Ei tietenkään. Täytyy käydä läpi nämä asiat, ne ovat huolimattomuuteen meneviä virheitä, joita ei pitäisi tulla. Ne eivät ole tietenkään hyväksyttävissä, Pasanen sanoi.

Pasanen uskoo, että HPK-kiekkonaiset palaa voittojen tielle keskittymällä pienten asioiden kuntoon laittamiseen.

– Viikonlopun peleissä oli paljon hyvää, mutta huonot hetket hyvä vastustaja käyttää hyväkseen, Pasanen sanoi.

HPK-kiekkonaisten pelit Naisten SM-liigassa jatkuvat ensi lauantaina kotijäällä Kuortanetta vastaan. HäSa

Päivän lehti

25.9.2020

Fingerpori

comic