Urheilu

Ella Junnila avasi hyvin kauden

Janakkalan Janan Ella Junnila avasi onnistuneesti korkeushyppykautensa Ratinan stadionilla kansallisissa Tampereen mestaruuskisoissa.

Hän ylitti korkeuden 185, jolla sekä oma ennätys viime kesältä että kauden kotimainen kärkitulos paranivat kaksi senttiä. Kisan kakkonen oli Eleriin Haas (182) ja kolmas Miia Lindholm (179).

– Kisa lähti heikosti käytiin, tekniikan kanssa oli hakemista. Mutta kisan aikana parani mukavasti ja lopussa hyppääminen oli jo ihan luontevantuntuista. Kauden ensimmäinen kisa on aina haasteellinen, mutta olen tyytyväinen tämän kerran tulokseen, Junnila iloitsi.

Berliinin EM-kisojen tulosraja on 190, mutta 19-vuotias janalainen on maltillinen tavoitteissaan.

– Seuraava kisa on sunnuntaina Raaseporissa ja sieltä toivon saavani hyviä hyppyjä alle. Nyt alla on vähän hyppyjä johtuen viime syksyn vammasta ja siitä johtuneesta pitkästä kuntoutusjaksosta. Vasta jouluna pääsin kunnolla harjoittelemaan. Kesän aikana haluan parantaa tulosta. Tänä vuonna ei ole U23-arvokisoja, joten päätavoite on Kalevan kisoissa ja siellä parantaa Porin kisojen kahdeksatta sijaa huomattavasti, Junnila kertoi.

Janalaisista Suvi Eerikäinen voitti pituushypyn tuloksella 576 ja Hämeenlinnan Tarmosta Noora Kauranen kellotti 100 metrin aidoissa ajan 14,82 (4:s) ja sileällä 13,07 (7:s). HäSa

Päivän lehti

3.12.2020

Fingerpori

comic