Kiekko Urheilu

Emil Larmin loukkaantuminen HPK:n päänsärkynä – urheilujohtaja Toivola poissaolon pituudesta: "Puhutaan viikoista"

Emil Larmin loukkaantuminen on saanut Kerhon pohtimaan varasuunnitelmia maalivahtitilanteeseen.
Emil Larmin loukkaantuminen heittää kapuloita HPK:n rattaisiin. KUVA: Tomi Vesaharju

Tapaninpäivänä Mikkelissä Jukureita vastaan loukkaantuneen Kerhon ykkösmaalivahti Emil Larmin alaraajavamma pitää miehen sivussa ainakin muutaman viikon, kertoo HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola.

– Tällä hetkellä olemme siinä tiedossa, että Larmi ei pelaa hetkeen. Puhutaan viikoista. Maanantaina tiedetään enemmän, kun hän menee jatkotutkimuksiin, Toivola sanoo.

 

Toivolan mukaan HPK pohtii jo varasuunnitelmien mahdollisuutta, sillä HPK:n toisen maalivahdin Antti Karjalaisen lisäksi kokoonpanoon joudutaan Larmin loukkaannuttua nostamaan kokemattomia A-junioreja.

Perjantain Sport-ottelussa luukkua vartioi HPK:n U20-joukkueen toinen maalivahti Ville Ruokonen, 20, jolla ei ole liigakokemusta.

Kuudentena sarjataulukossa HPK on tilanteessa, jossa SaiPa ja HIFK hönkivät takana jo niskaan eikä asetelmia olisi varaa riskeerata liiaksi epävarman maalivahtitilanteen vuoksi.

– Karjalaiselle annetaan nyt mahdollisuus, mutta jos hän tippuisi esimerkiksi flunssan vuoksi pois, tilanne ei olisi hyvä. Kaikkia vaihtoehtoja mietitään. Tulisiko kysymykseen lyhytaikainen vai pitkäaikainen laina, vai hankimmeko maalivahdin, sen suhteen päätöksiä ei vielä ole tehty. Kaikki on mahdollista, Toivola ynnää.

 

Ennen kuin HPK tekee lopullisia päätöksiä, seura haluaa varmistua ensin Larmin lopullisesta diagnoosista ja poissaolon pituudesta.

– Maanantaina olemme viisaampia, mutta tietysti kaikkiin skenaarioihin on varauduttava, Toivola kertoo.

 

Lue myös: HPK ei lähde vielä veskarimarkkinoille

Menot