Urheilu

Eric Fehr tulee Kerhoon

Hämeenlinnan Pallokerho vahvistaa rivejään 265 NHL-ottelua pelanneella Eric Fehrillä. 27-vuotias laitahyökkääjä julkisti itse siirtonsa Twitter-tilillään myöhään maanantai-iltana.

– Liityn HPK:n joukkueeseen Suomessa. Olen innoissani uusien joukkuetovereiden tapaamisesta, Fehr twiittasi.

Fehr on kiekkoillut maailman kovimmassa liigassa Washingtonin Capitalsin ja Winnipeg Jetsin riveissä. Hän on tehnyt 48 maalia ja antanut yhtä monta syöttöä. Viime kaudella hän ehti pelata ennen loukkaantumistaan Winnipegissä 35 ottelua tehoilla 2+1=3. Parhaalla NHL-kaudellaan 2009–2010 hän tehtaili Washingtonin paidassa 69 ottelussa 39 (21+18) pistettä. Oikealta ampuva laitahyökkääjä on 193-senttinen ja painaa 93 kiloa, joten Kerho saa miehen mukana hyökkäykseensä reippaasti lisää kokoa.

HPK:n toimitusjohtajan Risto Korpelan mukaan Fehrin sopimus on kahden kuukauden mittainen. Sekä seuralla että pelaajalla on optio jatkoon. Fehr ei ole varsinainen työsulkupelaaja, sillä hänellä ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa sopimusta yhdenkään NHL-seuran kanssa.

– Fehr loukkaantui viime kaudella, ja hänet on nyt laitettu leikkauksen jälkeen kuntoon. Hänellä ei ollut pelipaikkaa ja saimme hänet tänne. Hän on meillä ainakin kaksi kuukautta, jonka jälkeen meillä on optio jatkoon. Myös hänellä on optio tehdä NHL-sopimus, koska puhutaan kuitenkin kovan tason pelaajasta, Korpela selvittää.

Manitoban provinssissa Kanadassa Winklerin kaupungissa syntynyt Fehr on Suomessa tiistaina illalla kuudelta. (HäSa)

 

Asiasanat

Päivän lehti

22.10.2020

Fingerpori

comic