fbpx
Urheilu

FS Tawastialle jälleen täydet pisteet futsalissa

Hattulalainen FS Tawastia on aloittanut hyvin futsalin naisten Ykkösen.
Hattulalainen FS Tawastia on aloittanut hyvin futsalin naisten Ykkösen.

Hattulalainen FS Tawastia on aloittanut hyvin futsalin naisten Ykkösen. Sunnuntai-iltana joukkue vieraili Nokialla ja juhli kauden kolmatta voittoaan. FS Tawastia kukisti FC Nokian maalein 7–3 (3–0).

FS Tawastia aloitti maalinteon kahdeksannella peli minuutilla, kun Karla Makkonen ja Eerika Lähdekorpi laukovat samalla minuutilla pallon nokialaisten maalivahdin taakse. Puoliajalle hattulalaiset pääsivät jo 3–0-johdossa, kun ensimmäisen puoliajan lopussa vielä Iisa Luukkainen iskee ensimmäisen maalinsa futsalurallaan.

Toisella puoliajalla FC Nokiakin pääsi hieman peliin mukaan, kunnes Tawastia iski isompaa vaihdetta silmään ja karkasi reiluun voittoon. Maalinteossa onnistuivat toisella puoliajalla ottelun parhaana palkittu Eerika Lähdekorpi vielä kaksi kertaa sekä Laura Lähdekorpi ja Ella Jurvanen.

FS Tawastian parhaana pelaajana palkittu Eerika Lähdekorpi oli tyytyväinen joukkueensa menoon.

– Alussa kiirehdittiin vähän turhaan, ennen kuin aika pian saimme vastustajan taktiikan selville ja oman pelimme toimimaan paremmin. Kaikki pelasivat tosi rohkeasti, oli myös hyviä yksilösuorituksia ja maalinteossa olimme tehokkaita. Pikkuhiljaa jokainen uskaltaa pelata omilla vahvuuksillaan paremmin ja tulosta alkaa tulla. Nyt vain samalla fiiliksellä lauantain kotipeliin, suunnitteli Lähdekorpi.

Menot