Urheilu

Haluton TT-Volley jäi …Ylöjärven jalkoihin

TT-Volleyn naisten ykkössarjajoukkueen tahmea alkukausi sai jatkoa lauantaina, kun Ylöjärven Ryhti kävi hakemassa selvän 3–0-vierasvoiton hämeenlinnalaisista. Eräluvut olivat 25–19, 25–15, 25–17.

Pelin alku oli TTV:ltä hermostunutta, joka näkyi helppoina virheinä. TTV nousi vielä 12–15-tilanteeseen, mutta sen lähemmäksi Ryhti ei TTV:tä päästänyt. Erä päättyi YlöR:n Liisa Hurskaisen iskuun.

Toisen erän TTV aloitti jämäkästi, mutta erän vanhetessa YlöR:n hyökkäyspeli alkoi toimia entistä tehokkaammin, eikä TTV saanut koko erän aikana enää juonesta kiinni.

Kolmatta erää ei ehditty pelata kuin 0–3-tilanteeseen, kun TT-Volleyn valmentaja Sanna Heino otti aikalisän ja koitti herätellä joukkuettaan. Aikalisä ei tuonut potkua hämeenlinnalaisten peliin, vaan Ryhti marssi otteluvoittoon reilussa tunnissa.

Aneemisen kotijoukkueen pirteimpänä pelaajana hääri 16-vuotias Hanna Ylönen, jonka varassa kotijoukkueen hyökkäyspeli hyvin pitkälti lepäsi.

Ottelun jälkeen Heino oli vakavailmeisenä kentän laidalla. Joukkueen kehnolle esitykselle hän keksi heti syyn.

– Ehkä meidän joukkue otti osaa tänään vietettävään Kansallisen epäonnistumisen päivään. Peli oli halutonta, ja tässä on turha selitellä mitään.

Heino ei halunnut nostaa joukkueestaan ketään onnistujaksi.

– Kukaan ei ollut tänään omalla tasollaan. Pyrin aikalisien ja erätaukojen aikana saamaan joukkueen heräämään, mutta muutoksen on lähdettävä pelaajasta itsestään, Heino tilitti.

TTV pääsee yrittämään kauden avausvoittoa heti sunnuntaina uudestaan, kun joukkue matkustaa Hel Volleyn vieraaksi Helsinkiin.

– Sanoin pelaajille pelin jälkeen, että jokaisen on haettava huomiselle uudenlainen lataus. Kyllä me osaamme pelata, Heino valoi uskoa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic