fbpx
Urheilu Hämeenlinna

Hämeenlinnan joukkuevoimistelijoille hopeaa kaulaan – Takana nousujohteinen syksy

HämVS:n joukkueet ovat kehittyneet syksyn aikana.
10–12-vuotiaissa kilpailevat joukkueet Jadeliinat Pink ja Blue päättivät kilpailukautensa Jyväskylässä. Kuva: Janika Järvinen
10–12-vuotiaissa kilpailevat joukkueet Jadeliinat Pink ja Blue päättivät kilpailukautensa Jyväskylässä. Kuva: Janika Järvinen

Hämeenlinnan Voimisteluseuran joukkuevoimistelijoiden kilpailukausi on jatkunut menestyksekkäästi. Joukkueilla oli lokakuun lopusta marraskuun puoleenväliin kolmen viikonlopun kisaputki Espoon kautta Keravalle ja viimeisimmäksi Jyväskylään.

Menneenä sunnuntaina Jyväskylän JNV Cupissa 12–14-vuotiaiden kilpasarjan joukkue Rosabella sai tehtyä puhtaan ja ilmaisullisen kokonaisen ohjelman, joka palkittiin kategorialla 1 ja hopeisilla mitaleilla, kun alle 14-vuotiaiden ohjelmat arvostellaan kategorioin 1–10.

Myös yli 16-vuotiaiden kilpasarjan joukkue Spiraliinat sai tehtyä yhdenaikaisen ja kylmiä väreitä herättävän kokonaisen. Pisteet riittivät hienosti täydentämään hämeenlinnalaisten päivän toisella hopeamitalisijoituksella.

Lauantaina 10–12-vuotiaiden sarjassa kilpailevat joukkueet Jadeliinat Pink ja Blue päättivät kisakautensa. Molemmat joukkueet ylittivät jälleen itsensä: Pink saavutti kategorian 4 ja Blue kategorian 2.

Syksy on sujunut Voimisteluseuran joukkueilta nousujohteisesti. Viikkoa aiemmin Kerava Cupissa Rosabella ja Spiraliinat toivat Hämeenlinnaan pronssiset mitalit omista sarjoistaan. Myös Jadeliinat Pink ja Blue tekivät tuolloin ennätyksensä.

Keravalla kilpailukautensa pääsivät aloittamaan myös seuran nuorimmat 8–10-vuotiaiden sarjassa kilpailevat joukkueet Amelie ja Adalmiinat. Molemmat joukkueet onnistuivat suorituksissaan.

Espoo Cupissa Jadeliinat Pink ja Blue, Rosabella ja Spiraliinat saivat kaikki tehtyä hienot suoritukset. Jokainen joukkue lähti kotiin hymyssä suin uusien ennätyspisteiden kera.

Joukkuevoimistelijoiden kilpailukausi jatkuu ensi viikonloppuna Tampereella 8–10-vuotiaiden joukkueiden osalta Elixiria Cupissa. Rosabellan ja Spiraliinojen kausi huipentuu kahden viikon päästä järjestettäviin kilpasarjojen mestaruuskilpailuihin.

– Pääkisojen tavoitteena on ensisijaisesti lähteä nauttimaan vielä viimeisistä kisasuorituksista pitkän koronavuoden päätteeksi, sekä tietenkin tavoitella vielä parempia suorituksia. Nyt voi kuitenkin jo todeta, että kulunut kisakausi on ollut erittäin onnistunut Hämeenlinnan Voimisteluseuralle, kertoo seuran joukkuevoimistelun lajipäällikkö Janika Järvinen. HäSa

Menot