Urheilu

Härmä avasi kauden tappiolla

Hämeenlinnan Härmä kärsi karvaan tappion Kolmosen jalkapallokauden avausottelussaan keskiviikkona Tampereella. Kotijoukkue Tampereen Kisa-Toverit ylsi 1–0 (0–0) -voittoon onnistumalla maalinteossa vasta lisäajalla.

– Sekin osuma meni maaliin omasta pelaajastamme. Ei kyllä juurikaan ikävämmin enää voi peliä hävitä, harmitteli Härmän päävalmentaja Matti Hiukka.

TKT:n ja Härmän kohtaaminen oli tasainen vääntö. Härmällä oli useampikin hyvä tekopaikka, mutta maaliin saakka palloa ei saatu.

– Meillä oli muun muassa neljä läpiajoakin, mutta nyt jäi tilanteista vain opeteltavaa. Pelimme oli vähän liian levotonta pallon kanssa, Hiukka myönsi.

Ensimmäisen kotiottelunsa Härmä pelaa ensi viikon torstaina. Joukkue kohtaa Pullerin tekonurmikentällä kello 19 Tampereen Peli-Toverit.

– Kotikentällä pitää kyllä kääntää kurssi oikeaan suuntaan, Hiukka suunnitteli.

Kantahämäläisistä Kolmosen joukkueista Hämeenlinnan Jalkapalloseura ja Janakkalan Pallo avaavat sarjakautensa kotiotteluilla viikonvaihteessa. HJS kohtaa lauantaina kello 13 Pullerilla alkavassa ottelussa Tampereen Palloveikkojen kakkosmiehistön. JanPa puolestaan korkkaa Kolmosen sunnuntaina kello 16 Pullerilla vastustajanaan Tampereen Ilveksen kakkosjoukkue.

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic