Urheilu Hämeenlinna

Härmä ja Kuusysi tasasivat pisteet – "Lopputulos oli oikeutettu pelitapahtumiin nähden"

Härmän Emmi Mäkinen yrittää päästä Ruusu Kukkuraisesta ohi. Kuva: Tomi Vesaharju
Härmän Emmi Mäkinen yrittää päästä Ruusu Kukkuraisesta ohi. Kuva: Tomi Vesaharju

Tasaisen jalkapallon naisten Kakkosen B-lohkon kärkipään ottelusta Hämeenlinnan Härmän ja Lahden Kuusysin välillä oli etukäteen odotettavissa tasaista, ja sellainen Pullerin tekonurmella lauantaina myös nähtiin. Härmä ja Kuusysin jakoivat ottelussa pisteet numeroin 1–1 (1–1).

Kotijoukkueen johtomaali vajaan vartin pelaamisen jälkeen oli komea. Veera Räkköläinen tavoitti pystysyötöllään Karla Makkosen, ja lohkon maalipörssin kärkeen siirtynyt Makkonen laukoi pallon varmasti maaliin.

Komea laukaus oli juuri ennen taukoa syntynyt Kuusysin tasoituskin. Pallo pomppasi Härmän topparin Sari Lapikiston purkuyrityksestä suoraan Karoliina Moilaselle, jonka laukaus painui takayläkulmaan.

Enempää maaleja ottelussa ei nähty, vaikka kummallakin joukkueella oli paikkoja. Sekä Härmän maalivahti Veera Ansalahti että Kuusysin kollega Jenna Rantanen venyivät muutaman kerran huipputorjuntaan.

Piste kelpasi

Härmän päävalmentajalle Juha Lempiselle tasapelipiste kelpasi.

– Mielestäni lopputulos oli aika oikeutettu pelitapahtumiin nähden. Vastakkain oli kaksi tasavahvaa joukkuetta, ja pelistä näki, että kummallakin oli myös panosta pelissä. Kumpikin pelasi hyvin, ja peliä oli kiva katsella. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja ajoittain pelaamiseenkin, vaikka harhoja tulee vielä aika paljon. Vastustaja sai paikkansa niistä, Lempinen sanoi.

Härmä oli lauantaina liikkeellä kapealla ringillä, ja väsy alkoi selvästi ottelun lopussa painaa.

– Sanoinkin tuossa, että porukkamme on ihan finaalissa. Siinä mielessä pelaajat taistelivat tosi hyvin, valmentaja kehui.

HJS:n B-junioreiden maalivahdin Ansalahden peliin Lempinen oli tyytyväinen.

– B-juniorit ovat pelanneet meillä noin joka toisen pelin ja Veera niistä suurimman osan. Hän on ollut tosi hyvä joka pelissä, Lempinen kehui. HÄSA

Korjattu juttuun kello 19.28, että Ansalahti on HJS:n B-juniori.

Päivän lehti

26.9.2020

Fingerpori

comic