Urheilu

Härmän peli raiteillaan

Hämeenlinnan Härmän naisten edustusjoukkue jatkoi vakuuttavaa kulkuaan naisten Kakkosessa perjantai-iltana Kaurialassa. Härmättärien jalkoihin jäi tällä kertaa Turun Palloseuran kakkosjoukkue, jonka eväät olivat syöty jo ensimmäisen puolen tunnin pelin jälkeen. Neljän maalin karkumatkalla tauolle siirtynyt Härmä ei armahtanut turkulaisia vieraitaan toisellakaan puolikkaalla, vaan latoi taululle tylyt 7–0 (4–0) –voittolukemat. 

Härmän kaikki kaikessa oli jälleen sen kivikova keskusta. Oona Aaltonen, Ella Jurvanen ja Saana Tuomala hallitsivat puolustussuuntaan ja pallollisena kolmikko ruokki varsinkin oikealla laidalla loistanutta Katariina Kosolaa vähintään riittävästi. TPS:n linja pelasi isoilla väleillä ja auttamattoman korkealla, jolloin Kosolan leveys laidallaan loi myös keskushyökkääjänä pelanneelle Anni Konttiselle runsaasti tilaa johon juosta. Kerran osunut Konttinen, hatullisen eli kolme kertaa maalannut Kosola sekä taustalta kahden maalin edestä hyökännyt Tuomala nauttivat tilastaan silminnähden. Yksi osuma merkittiin rangaistuspotkusta Veera Räkköläisen nimiin.

 Joukkueensa kapteenina hienon ottelun Kaurialan helteessä pelannut Anni Konttinen oli tyytyväinen nainen pelin jälkeen.

– Näin raskaalla säällä oli tärkeää pitää pallo liikkeellä ja siinä onnistuimme hyvin. Sen lisäksi tänään saimme myös maalihanat kivasti auki, mikä helpotti pelaamista. Oma kauteni on ollut töiden vuoksi hieman rikkonainen, mutta syksyn peleihin on tarkoitus panostaa täysillä, Konttinen jutteli pelin jälkeen. HäSa

Asiasanat

Menot