Urheilu

HJS rakentaa seurakulttuuria – perjantaina vietetään HJS-päivää

HJS
HJS Hämeenlinnan jalkapalloseura HUOM - VANHA LOGO, EI ENÄÄ KÄYTÖSSÄ

Jo perinteeksi muodostunutta HJS-päivää vietetään jälleen Kaurialan kentällä perjantaina. Portit aukeavat erilaisten aktiviteettien kokeilemiseen jo kello 17, mutta illan ottelussa kello 19 alkaen iskevät yhteen HJS ja Forssan Jalkapalloklubi miesten Kolmosen ottelussa.

Hämeenlinnan kaupunki tarjoaa HJS-päivän ilmaiseksi – tapahtumaan on siis vapaa pääsy.

Mukana on liikunnallisia puuhapisteitä ja HJS-päivään saapuvat voivat kokeilla osaamistaan mm. miekkailussa, temppuradalla ja laukaisuseinässä sekä koettaa tuuriaan onnenpyörässä.

Ennen ottelua HJS järjestää lisäksi kutsuvierastilaisuuden, jossa paikalla ovat puhumassa mm. Hämeenlinnasta Veikkausliigaan ponnistaneet FC Interin ja U21-maajoukkueen pelaaja Niilo Mäenpää sekä kunnioitettavan uran kotimaan pääsarjassa pelannut Markus Joenmäki.

Urheilutoimittajalegenda Tapio Suominen toimii tilaisuuden juontajana.

– Tekemistä on vauvasta vaariin. Yhteistyökumppanit järjestävät erilaisia toiminnallisia pisteitä, mutta myös aikuiseen makuun löytyy hyvät palvelut katsomossa ja anniskelualueella. Tarkoitus on rakentaa seurakulttuuria ja saada ihmiset katsomaan sankoin joukoin miltä HJS:n toiminta näyttää, HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman sanoo.

Dahlmanin odotusarvot ovat, että HJS-päivä kerää paikalle yli 1000 ihmistä.

Jokaiselle otteluun saapuvalle jaetaan myös kuusentaimet, mikä on HJS:n tapa ottaa kantaa ilmastonmuutoskeskusteluun.

– Seuralla pitää olla toimintaa ohjaavat arvot ja urheiluseuran pitää uskaltaa ottaa kantaa asioihin, Dahlman toteaa. HäSa

 

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic