Urheilu Hämeenlinna

HJS:ään lisää pelaajia RiPSistä – Kasimir Arminen täydentää joukkuetta

Jalkapallon miesten Kakkoseen ja Kakkosen cupiin valmistautuva Hämeenlinnan Jalkapalloseura täydensi kokoonpanoaan sunnuntaina keskikenttäpelaajalla. Aiemmin Riihimäen Palloseuraa edustanut Kasimir Arminen liittyi joukkueeseen kahden vuoden sopimuksella.

Arminen on harjoitellut jo talven HJS:n edustusjoukkueen mukana. Pelinäyttönsä hän antoi joulukuisessa harjoitusottelussa Veikkausliigaan noussutta Valkeakosken Hakaa vastaan. Ottelu päättyi tasatulokseen 2–2.

RiPSin oma kasvatti pelasi riihimäkeläisten paidassa viime kaudella kaikki 22 ottelua Uudenmaan Kolmosessa. Aiemmin viikolla HJS julkaisi seurakaveri Joona Dysterin sopimuksen.

Hämeenlinnaan Armisen toi HJS:n tiedotteen mukaan halu haastaa itseään kovemmalla tasolla ja mahdollisuus kehittyä pelaajana laadukkaassa ympäristössä.

– HJS vaikuttaa todella motivoituneelta, nuorelta ja vaaralliselta joukkueelta. Valmennus ja ympäristö on todella hyvällä tasolla ja harjoitukset ja muu tekeminen on laadukasta, joten HJS on loistava seura kehittyä, Arminen uskoi seuran nettisivulla.

– Tavoitteena päästä sisään uuteen pelitapaan ja toteuttaa sitä johdonmukaisesti ja sitä kautta parantamaan myös omaa tekemistä.

Päävalmentaja Lauri Hakasen mukaan Arminen on HJS:lle vaihtoehto puolustavana keskikenttäpelaajana.

– ”Kassu” on hieman erityylinen pelaaja kuin muut tämän hetken sopimuspelaajat keskikentällä. hänen mukanaan kilpailu pelipaikoista kiristyy, joka tekee varmasti hyvää kaikkien pelaajien kehitykselle. Odotan, että ”Kassu” pystyy ottamaan edistysaskelia kauden mittaan ja hänestä tulee olemaan meille vielä paljon iloa kauden aikana, Hakanen sanoi.

HJS:n kausi alkaa virallisten otteluiden osalta lauantaina Tampereella, kun seura kohtaa Suomen cupin esivaiheessa Kakkosen cupissa Ilveksen kakkosjoukkueen.

Päivän lehti

18.9.2020

Fingerpori

comic