Urheilu

HJS:n A nousi voittoon SJK:sta – "Kellokoneisto raksutti kyllä koko pelin tasaisesti"

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran A-poikien mainio tahti ikäluokan SM-sarjassa sai jatkoa sunnuntaina. HJS kaatoi Pullerin tekonurmelle vieraaksi saapuneen Seinäjoen Jalkapallokerhon maalein 2–1 (0–0).

Ottelun kaikki maalit tehtiin vasta toisella puoliajalla. Santeri Kotila vei vierasjoukkueen johtoon 56. minuutilla, mutta HJS:n Joona Miekka tasoitti rangaistuspotkulla 13 minuuttia myöhemmin. Arttu Allen puolestaan huudatti 151 katsojaa yhdeksän minuuttia tasoituksesta tekemällä kotijoukkueen voittomaalin.

HJS:n päävalmentajasta Tommi Silvennoisesta huokui ottelun jälkeen tyytyväisyys.

– Kellokoneisto raksutti kyllä koko pelin tasaisesti. Teimme kaksi hienoa erikoistilannemaalia, toinen pilkulta ja toinen Allenilta hieno vaparimaali. Olemme todella tyytyväisiä, Silvennoinen sanoi.

HJS ei valmentajan mukaan hätkähtänyt vieraiden johto-osumasta.

– Itseluottamus ja usko omaan tekemiseen ovat näiden voittojen jälkeen kovalla tasolla. Emme hätääntyneet maalista, vaan jyskytimme vain omaa peliämme. Uskomme, että se tuottaa pelissä riittävät maalipaikat. Niin kävi tänäänkin. Meillä oli myös avoimesta pelistä muutama hyvä maalipaikka, joista olisimme voineet tehdä, Silvennoinen kertoi. HÄSA

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic